bruisende zaken

Opticien op de koffie

Opticien op de koffie

01-07-2024

Een bril is meer dan alleen goed kunnen zien. Een goed aangemeten bril geeft de mogelijkheid om de krant weer te lezen, de letters op de e-reader of telefoon weer te verkleinen, tv te kijken, auto te rijden, te handwerken en ervoor te zorgen dat uw ogen minder snel moe worden.

‘wij brengen de optiek naar u!’

Opticien op de Koffie wil voor iedereen een goede bril toegankelijk maken. Wij bieden het gemak en comfort door naar u toe te komen en een goede en betaalbare bril aan te meten en af te leveren. Daarmee ontvangt u Brabantse gemoedelijkheid gecombineerd met professioneel advies en uitleg, waardoor het opmeten van een bril een rustige en ontspannen ervaring wordt. De voordelen van Opticien op de Koffie:
• Veilig en vertrouwd meten in uw eigen omgeving
• Keuze uit meer dan 400 monturen voor dames, heren en kinderen
• Geen tijdsdruk, er is altijd voldoende tijd; voor elke afspraak reserveer ik 2 uur
• U kunt gelijk ervaren hoe de situatie in uw eigen omgeving verbetert
• Brillen zijn in no-time klaar: 95% van de brillen kan ik binnen twee weken leveren.

Kortom, voor iedereen: de Opticien op de Koffie kan op elke locatie komen. Zorgt u voor de koffie? Vragen? Loop je ergens (letterlijk of figuurlijk) tegenaan? Bel, app of mail Bjorn.

Bjorn Luijten: 06 51 21 23 86 | info@opticienopdekoffie.nl | www.opticienopdekoffie.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11055 Anna Skincare & beauty