bruisende zaken

Tijdloos & stijlvol

Tijdloos & stijlvol

01-07-2024

Als zelfstandige en zelfbewuste powervrouw draag je natuurlijk het liefst kleding die deze karaktereigenschappen alleen nog maar meer versterkt. Kleding van goede kwaliteit, gemaakt van de beste materialen, high-end afgewerkt en met een mooie pasvorm. “En precies met die achterliggende gedachte heb ik mijn collectie ontworpen”, vertelt onderneemster Lisette de Ruiter-Theunissen. Het resultaat: Elisabeth, een stijlvol label voor de zelfverzekerde vrouw.

“Iedereen heeft iets moois”

“Iedereen heeft iets moois”, begint Lisette haar bevlogen verhaal. “De kunst is om dát mooie te accentueren in plaats van het minder mooie te camoufleren, waar helaas nog maar al te vaak voor wordt gekozen. In mijn luxe collectie, die ik samen met een technisch tekenaar heb ontworpen en laat maken door een gerenommeerd naaiatelier, vind je dan ook items waarmee je juist de nadruk kunt leggen op je positieve punten. Tijdloze items die ieder seizoen te dragen zijn en die je perfect met elkaar kunt combineren, want van continu achter alle trends aanrennen wordt niemand gelukkig. Veel beter is het om te zoeken naar kleding die echt bij jou past en je laat stralen.” Ben je benieuwd naar de collectie van Elisabeth? Deze is online te bekijken en te bestellen via www.elisabethstijlvol.nl. Daarnaast ben je op afspraak ook welkom in het atelier in Cuijk. “Daar kan ik je de gehele collectie laten zien en je adviseren over wat echt bij jou past, dankzij mijn aangeboren gevoel voor stijlvol kleden en het kiezen van de juiste stukken.” Ook ontvangt Lisette graag zakelijke klanten in haar atelier om de mogelijkheden voor bedrijfskleding te bespreken. “Alle items uit mijn collectie kunnen namelijk ook custommade voor je worden gemaakt, met jouw logo in de door jou gewenste kleur geborduurd op de kleding, voor een stijlvolle uitstraling van jouw medewerkers.”

Elisabeth Stijlvol | Molenstraat 44, Cuijk | 06-52851792 | info@elisabethstijlvol.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11055 Anna Skincare & beauty