bruisende zaken

Nieuwe Kapsalon in Arnhem:

Nieuwe Kapsalon in Arnhem:

01-06-2024

FLOR opent haar deuren op 1 juli in Arnhem en brengt een frisse wind in de kapperswereld met een focus op organic haircare, curl expertise en persoonlijke aandacht. Wij gebruiken uitsluitend producten van ZENZ en Rodolphe & Co, die bekend staan om hun natuurlijke ingrediënten en milieuvriendelijke productieprocessen.

Onze specialisatie in krullen maakt ons uniek. We combineren organic haircare met onze eigen ORGANIC CG-methode (Curly Girl Methode), waarbij we alleen producten gebruiken die vrij zijn van schadelijke stoffen. Dit zorgt ervoor dat je krullen op hun best tot hun recht komen, gezond blijven en stralen.

Bij FLOR staat persoonlijke aandacht centraal. We nemen de tijd om samen met jou te kijken naar jouw specifieke wensen en behoeften. Ons team voorziet je van advies dat perfect aansluit bij jouw persoonlijke haardoelen, zodat je altijd tevreden de deur uit gaat.

Wij geloven in onze kwaliteit en bieden daarom een 100% tevredenheidsgarantie. Bij FLOR ben je verzekerd van de beste zorg en aandacht voor jouw haar. Kom langs en ervaar het verschil zelf!

In De Betouwstraat 18, Nijmegen | 024-3888322 | salonflornijmegen | www.salonflor.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11055 Anna Skincare & beauty