bruisende zaken

Vloeren met een verhaal

Vloeren met een verhaal

01-06-2024

Vijf jaar geleden openden Chris en Corina Booij de deuren van hun winkel met een duidelijke visie: vakmanschap en een diepe passie voor hout. Chris, die al 25 jaar in het vak zit, heeft zijn ervaring gebruikt om te leiden. “Dit was een logische stap na 20 jaar mobiel werk om onze klanten beter te bedienen. Mensen willen niet alleen een staaltje zien; ze willen naar de winkel komen, de producten voelen en gedetailleerde uitleg krijgen.”

Zelf beschrijven ze de reis die ze hebben afgelegd met de winkel als een avontuur van uitdagingen, groei en veel dankbaarheid. “Vooral de steun van onze klanten en zakenpartners heeft een cruciale rol gespeeld. Zelfs tijdens de pandemie, toen we tijdelijk moesten sluiten, bleef de steun van onze gemeenschap ongelooflijk sterk.” Het assortiment mag er dan ook zijn. In de winkel vind je breed scala aan houten vloeren, van visgraat tot Hongaarse punt en van klassieke planken tot innovatieve patroonvloeren. “Daarnaast bieden we ook pvc en laminaat aan, zodat we voor zowel nieuwe huizen als bestaande woningen passende opties hebben. Ons aanbod varieert van instapmodellen tot high-end oplossingen.” “Wat ons echt onderscheidt, is onze persoonlijke benadering. We gaan altijd eerst bij de klant langs, vrijblijvend, om een echt beeld te krijgen van hun behoeften. Dit helpt ons om een offerte te maken die duidelijk en afgestemd is, zonder verrassingen achteraf. Klanten waarderen deze transparantie en persoonlijke aandacht.” De warme en uitnodigende sfeer van de winkel maken het een fijne ervaring om jouw vloer te vinden in de showroom. “We streven ernaar dat iedereen zich thuis voelt. Dit alles maakt deel uit van onze belofte: vakmanschap met een hart, waarbij elke plank en elke klant bijdraagt aan ons voortdurende succesverhaal. Dit is meer dan een zaak; het is een plek waar herinneringen worden gemaakt en dromen worden gerealiseerd.”

Wat ons echt onderscheidt, is onze persoonlijke benadering

Industrieweg Oost 5b, Elst (GLD) | 0481 745 296 06 303 60 855 | info@booijparket.nl | www.booijparket.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere