bruisende zaken

Auto Traa: dé SEAT en Suzuki-specialist voor Nijmegen en omgeving

Auto Traa: dé SEAT en Suzuki-specialist voor Nijmegen en omgeving

01-06-2024

Al ruim 33 jaar is Auto Traa dé SEAT-dealer en sinds 2015 ook Suzuki-service dealer voor Nijmegen en omgeving. In de overzichtelijke showroom vindt u altijd een ruim aanbod van nieuwe, (jong)gebruikte en demoauto’s.

In de werkplaats staat een team van SEAT- en Suzuki-specialisten klaar om alle reparaties, onderhoudswerkzaamheden, APK-keuringen en schadeherstel uit te voeren.

Maurice Traa: ‘We hebben een hecht team van collega’s, die dagelijks klaarstaan om onze klanten te helpen met advies voor de aankoop van een nieuwe of gebruikte auto en met onderhoudsvraagstukken. De passie is na 33 jaar zeker nog niet afgenomen, sterker nog, die neemt alleen maar toe. Ik krijg positieve energie als ik met klanten spreek, die vaak al jaren en zelfs decennia klant bij ons zijn. Er zijn zelfs vriendschappen uit ontstaan.’ De huismerken SEAT en Suzuki staan centraal, maar ook steeds meer andere merken vinden hun weg naar ons familiebedrijf. Er is niet alleen een doorlopend aanbod van occasions van meerdere merken, maar ook is het mogelijk om voor vrijwel elk merk auto onderhoud, reparaties en APK-keuringen uit te voeren.

Staat uw droomauto niet in de voorraad van Auto Traa? Het is mogelijk om een zoekopdracht uit te zetten. De verkoopadviseurs gaan dan op zoek naar precies die ene auto die het best past bij uw wensen.

Persoonlijk contact en loyaliteit staan centraal bij Auto Traa. U bent geheel vrijblijvend van harte welkom aan de Microweg 32 in Nijmegen.

Bezoek de website van Auto Traa voor meer informatie: www.auto-traa.nl

Microweg 32, Nijmegen 024 - 373 31 31 www.auto-traa.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11055 Anna Skincare & beauty