bruisende zaken column

Je gezicht ervaart de rust

Je gezicht ervaart de rust

01-06-2024

Zet de eerste stap naar een stralende huid met onze Hannah Meet & Treat, een perfecte introductie tot de revolutionaire Hannah productlijn. Onder begeleiding van jouw persoonlijke huidcoach duik je in de wereld van huidverbetering. Met de nieuwste technologie analyseren we je huidtype en stippelen we jouw persoonlijke huidverbeteringsroute uit.

Zin in nog meer verwennerij?

Upgrade dan je ervaring met onze Xpress of Xperience behandelingen. Jij kiest welke zones extra liefde nodig hebben, zoals die mooie wenkbrauwen van je.

Voor wie het allerbeste wil, hebben we de Hannah Xperience – 90 minuten pure ontspanning en intensieve verzorging, het summum van onze gezichtsbehandelingen. Neem een kijkje bij onze behandelingsopties hieronder en laat je verleiden: Hannah Meet & Treat: Een verfrissende start Hannah Xperience: De ultieme verwennerij Hannah Xpress: Snel en effectief Intense Treatment: Voor als je all-in wilt gaan

Bij Anna van Geenen is het net even anders. Ze mixt de luxe van Hannah skincare met haar eigen magic touch in een salon waar je je meteen thuis voelt. Hier geen standaard aanpak; Anna kijkt echt naar wat jouw huid nodig heeft.

Bindweefselmassage? Check. Wenkbrauwen en wimpers on fleek? Dubbelcheck. Met Anna in de mix krijg je niet alleen een behandeling, maar een hele chill-sessie voor je huid.

Laat je huid spreken bij ANNA waar elke behandeling een belofte is voor schoonheid en welzijn.

ANNA Skincare & Beauty Van Broeckhuysenstraat 9, Nijmegen | 06-38260670 | info@annaskincare.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11055 Anna Skincare & beauty