bruisende zaken

Gun uzelf de topkwaliteit van Fitform

Gun uzelf de topkwaliteit van Fitform

01-05-2024

Bent u op zoek naar de ideale relaxfauteuil die aan al uw comfortbehoeften voldoet? Bij Gaertner realiseren we ons dat een fauteuil meer is dan slechts een stoel; het vertegenwoordigt uw persoonlijke oase van ontspanning en comfort.

alleen IN MEI EN JUNI

Het woord “relax” zegt het al: in een relaxfauteuil moet u volledig kunnen ontspannen! Naast het genieten van pure ontspanning is het echter ook van groot belang dat u comfortabel zit, zodat u moeiteloos uit de fauteuil kunt opstaan. Als u op zoek bent naar de perfecte balans tussen heerlijk ontspannen en verantwoordelijk comfort, nodigen we u graag uit om onze showroom te bezoeken.

Hier kunt u zelf ervaren hoe onze fauteuils zich aanpassen aan uw behoeften en wensen. In de maanden februari en maart verwelkomen we het voorjaar met een speciale voorjaarsactie. Van 1 februari tot en met 15 maart kunt u profiteren van exclusieve aanbiedingen op de relaxfauteuils van Fitform.

Heyendaalseweg 165, Nijmegen 024 356 8390 | info@gaertner.nl | www.gaertner.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11055 Anna Skincare & beauty