bruisende zaken

Salon Flor en ZENZ: Samen sterk voor schoonheid en duurzaamheid

Salon Flor en ZENZ: Samen sterk voor schoonheid en duurzaamheid

01-05-2024

Salon Flor, gevestigd in het hart van Nijmegen, en ZENZ Organic Products, een vooraanstaand merk in haar- en huidverzorging, vormen samen een krachtige alliantie in de schoonheidsindustrie. Deze samenwerking is gebaseerd op een gedeelde visie voor niet alleen het creëren van mooi en gezond haar, maar ook voor het bevorderen van een duurzamere en milieuvriendelijkere wereld.

Over ZENZ Organic ZENZ Organic is een toonaangevend Deens beautymerk dat zich volledig inzet voor een gezondere en duurzamere toekomst van de beauty-industrie. Ze zijn trots op hun ontwikkeling van exclusieve haar- en huidverzorgingsproducten die jouw gezondheid en het welzijn van onze planeet vooropstellen. De producten van ZENZ bevatten actieve, natuurlijke en gecertificeerd biologische ingrediënten, waarvan het merendeel in Denemarken wordt geproduceerd. Ze kiezen bewust voor verpakkingen gemaakt van gerecycled plastic, als deel van onze toewijding aan een duurzamere wereld. Look Good Ontwikkeld door professionele kappers, geven de ZENZ Organic Products gezondheid en duurzaamheid de hoogste prioriteit, zonder in te boeten aan de kwaliteit die je van ons verwacht. Laat je inspireren door onze multifunctionele producten die je creativiteit aanwakkeren en je in staat stellen professionele resultaten te behalen. Dankzij de hoge concentratie van actieve ingrediënten volstaat al een kleine hoeveelheid voor een fantastisch resultaat.

ZENZ neemt verantwoordelijkheid Bij ZENZ Organic Products ligt onze passie in schoonheid, met de belofte om altijd een stap verder te gaan. We streven ernaar bij te dragen aan een gezondere en duurzamere schoonheidsindustrie.

In De Betouwstraat 18, Nijmegen | 024-3888322 | salonflornijmegen | www.salonflor.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere