bruisende zaken

Ben je er klaar voor? Dan ga je ervoor!

Ben je er klaar voor? Dan ga je ervoor!

01-03-2024

Als afslankdeskundige zal ik je gratis begeleiden in de praktijk of online! Of ga zelf aan de slag en bestel gemakkelijk je producten in de webshop!

Ben je op zoek naar een ervaringsdeskundige? Heb je behoefte aan een stok achter de deur? Wil je blijvend gewicht verliezen, maar ook op een gezonde manier? Verlang je naar gegarandeerd resultaat terwijl je alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt? Zoek je persoonlijke begeleiding, zowel in de praktijk als online? En wil je na het afvalproces ondersteuning blijven ontvangen?

Dan ben je bij Gerdi’s Balans aan het juiste adres! Neem contact met mij op en zet de eerste stap naar een gezondere levensstijl.

Stellingmolen 428, Papendrecht 06-44674186 info@gerdisbalans.nl coachgerdi www.gerdisbalans.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV