Column

Qualis Insight introduceert  Social Impact Label

Qualis Insight introduceert Social Impact Label

01-05-2024

Heeft u een schoonmaakbedrijf en bent u lid van SIEV (Schoonmaak Is Een Vak)? Dan bent u waarschijnlijk op de hoogte dat leden het SIEV Keurmerk kunnen behalen.

Tijdens de audit wordt gekeken naar: Resultaat: Na uitvoering van de werkzaamheden wordt getoetst op kwaliteit van uitvoering van de werkzaamheden, conform afspraken in het werkprogramma of opleverstaat. Juiste frequentie en methode.

Processen: Voor en tijdens de uitvoering wordt getoetst of het resultaat op een verantwoorde manier bereikt is. Oftewel, of er technisch, hygiënisch, maatschappelijk, arbotechnisch verantwoord en niet onnodig milieuonvriendelijk wordt gewerkt.

De mens achter de schoonmaak: Met een vragenlijst wordt door de opdrachtgever antwoord gegeven op kernvragen, zoals hoe worden intern veiligheid, vakbekwaamheid, inwerken, opleidingen, kwaliteit, communicatie en gezondheid geborgd? Administratie: Ieder bedrijf moet kunnen terugvallen op een gedegen vorm van het voeren van administraties. Van salaris tot inkoop, van sales tot autopark. Zij zijn al gecontroleerd door derden. Dubbel werk is onnodig.

Bij het SIEV Keurmerk wordt tijdens de praktijkaudit gekeken naar de schoonmaakuitvoering en medewerker(s) en bij het SIEV G&G Keurmerk wordt tijdens de praktijkaudit gekeken naar de Glas & Gevel reiniging uitvoering.

Wij verzorgen de audits en geven graag informatie over de keurmerken (en het lidmaatschap).

Kamerlingh Onnesweg 14, Dordrecht | 085-2080656 | info@clear4clean.nl | www.clear4clean.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).