bruisende zaken

Dé adviseur in interieur

Dé adviseur in interieur

01-10-2024

JéTé Woonidee, vijftien jaar geleden opgericht door John en Yvonne Terlouw en sindsdien dé specialist op het gebied van vloeren, trapbekleding, raamdecoratie en behang. “Alles voor binnenshuis dus”, vertelt John enthousiast. “En in die vijftien jaar hebben we een flinke vaste klantenkring op weten te bouwen.”

Zelf zit John alweer zo’n veertig jaar in het vak, aan ervaring dus geen gebrek. Kennis die hij duidelijk heeft overgedragen op zijn familie, want inmiddels is het echt een familiebedrijf geworden en werken zijn zoon en schoonzoon mee als stoffeerders, wordt zijn vrouw Yvonne in de winkel bijgestaan door hun schoondochter en springt ook hun dochter op de drukkere dagen bij. “Een ouderwets familiebedrijf dus en het is ontzettend leuk om zo samen te kunnen werken. Onze klanten merken dat ook aan onze werkwijze.” Een werkwijze die zich laat omschrijven als persoonlijk en transparant. “Wij gaan met onze klanten om zoals we ook zelf behandeld willen worden en de prijs die we de klanten geven, is ook gewoon de prijs, inclusief leggen of installeren. Geen kleine lettertjes of extra bijkomende kosten achteraf dus. Dat vinden wij een fijne manier van werken en onze klanten overduidelijk ook.” Persoonlijke service, kwaliteit en vakmanschap zijn een paar redenen om te kiezen voor JéTé Woonidee en ook het uitgebreide assortiment vormt een enorm pluspunt. “Voor elke smaak en stijl hebben wel wat. Van pvc-vloeren tot tapijt en van jaloezieën tot vouwgordijnen, gordijnen met een waveplooi of vitrages. In onze winkel hebben we overal stalen van en als je dan eenmaal een keuze hebt gemaakt, komen we altijd alles bij je thuis inmeten zodat we ook zeker weten dat de maten kloppen en we niet voor een verrassing komen te staan als we de producten komen leggen of installeren.” JéTé Woonidee is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 12.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. “Inmeten en stofferen doen we uiteraard ook buiten deze uren.”

JéTé Woonidee | Govert van Wijnkade 27, Maassluis | 010-7858947 | www.jetewoonidee.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV