BRUISENDE COLUMN

Ver, verder, verst,  waar ga jij heen?

Ver, verder, verst, waar ga jij heen?

30-11--0001

De wereld ligt aan onze voeten; geen land is ons te ver. Pak jij je rugzak en ga je het avontuur tegemoet, of sluit je je liever aan bij een reisgezelschap? Wordt het Europa, Azië, Afrika of Amerika? Ontdek de wereld, zij is prachtig.

Ga jij je vakantie al plannen? Op www.nederlandbruist.nl vind je diverse ondernemers die je hierbij vast en zeker kunnen helpen.

Eindeloos surfen op het net; de ene na de andere mooie foto komt voorbij. Je ziet jezelf al liggen op dat exotische strand of onderaan die gigantische waterval staan. Stel jezelf de vragen: wat heb ik altijd al willen zien en wat is mijn budget? Wil ik wandelen over de Chinese Muur, wilde dieren spotten in Zuid-Afrika, uitkijken over de Grand Canyon of op zoek naar felgekleurde kikkertjes in de jungle van Costa Rica? Sluit ik me aan bij een groepsreis of wil ik op eigen gelegenheid op verkenning? Als je dat eenmaal op een rijtje hebt… tadaa… jouw volgende vakantiebestemming!

speciaal voor kinderen

Verre oorden verkennen met (kleine) kinderen, sommigen moeten er niet aan denken. Anderen pakken een rugdrager en trekken een paar weken de jungle van Thailand in met hun koter. Het is maar net wat je wilt. Een leuke camping in Europa, daar is natuurlijk niks mis mee, maar wil je ook de grenzen van je kids verleggen, waarom dan niet eens wat verder weg van huis? Ga op eigen gelegenheid of kijk naar het aanbod van reisorganisaties; er zijn superleuke groepsreizen speciaal voor gezinnen met kinderen, naar alle delen van de wereld.

Au, een muggenbeet!

Zijn er voor jouw bestemming inentingen of antimalariamiddelen nodig? Is je reisapotheek op orde? Is een paspoort voldoende of moet je ook een visum regelen? Heb je een goede reisgids of landkaart? Kortom: denk ook aan de praktische zaken.

Koffers pakken en doei!

Het allerleukste deel van vakantievoorpret: je koffer inpakken! Rugzakken, reistassen en koffers zijn er in alle kleuren en maten. Je kunt zelfs een customized koffer laten maken, met daarop een coole vakantiefoto van de reis die je vorig jaar maakte. Je kan op op internet ook heel handige paklijsten vinden met alles waar je aan moet denken. Dus print uit en streep af die lijst, de vakantie komt steeds dichterbij!

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS







Terra Mítica
Terra Mítica
De Langstraat Bruist

Bobbejaanlaand
Bobbejaanlaand
De Langstraat Bruist

Duinrell
Duinrell
De Langstraat Bruist

Bellewaerde PARK
Bellewaerde PARK
De Langstraat Bruist

De lindehof
De lindehof
De Langstraat Bruist

Zout & Citroen
Zout & Citroen
De Langstraat Bruist

Monarh
Monarh
De Langstraat Bruist

vista
vista
De Langstraat Bruist

SENSE
SENSE
De Langstraat Bruist

Ontdek waarom Bruist een must is!
Ontdek waarom Bruist een must is!
De Langstraat Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10791 - Harold Paridaens Visspeciaalzaak