column

Medical pilates

Medical pilates

01-12-2023

Is voor diegenen die de reguliere Perfect Pilates te zwaar vinden, maar ook voor diegenen die aan het revalideren zijn van een blessure of chronisch ziek zijn of een net een operatie ondergaan. Met deze les kan er weer rustig begonnen worden met het weer in beweging komen onder persoonlijke aandacht.

Op een zeer rustig niveau wordt aan de juiste houding gewerkt en het versterken van het verzwakte lichaamsdeel. Ook staat ontspanning centraal in de les om weer energie te krijgen die misschien door de operatie of behandeling verloren is gegaan. Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld een chemokuur na kanker of door het ziektebeeld MS of het hebben van een hernia.

Voor u is beweging ook erg belangrijk en zal er in deze les veel zorg aan besteed worden dat u zich weer prettig in uw lichaam gaat voelen en meer bewegingsvrijheid zal verkrijgen. Tevens is er veel aandacht voor ontspanning, zodat het lichaam beter kan herstellen.

Start nu met Medical Pilates en herstel rustig onder persoonlijke begeleiding!

Tanja Sports House of Pilates Pakhuis Saigon Veerdijk 40E, Wormer 06-11017594 www.tanjasports.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).