bruisende zaken

Optimale Voetzorg  bij Diabetes

Optimale Voetzorg bij Diabetes

01-04-2024

Mijn naam is Jettie Klein, ik ben diabetes podotherapeut van Podotherapie Klein.

Ik werk 1 dag in de week met veel plezier bij Verweij Voetcentraal. Zoals het bedrijf heet ‘de voet staat centraal’. Vooral de samenwerking met pedicure en orthopedisch schoenmakers en de podologen is heel fijn voor ons maar zeker ook voor de cliënten, om de hele voetzorg onder één dak te hebben. Naast deze dag bij Verweij Voetcentraal ben ik ook werkzaam in het AMC bij het voetenteam.

De meeste mensen die bij mij komen hebben diabetes (suikerziekte), ik doe mijn best samen met de pedicure, dat de mensen geen wonden aan de voeten krijgen, dat is een grote complicatie bij diabetes. Maar als er wondjes zijn ontstaan, doe ik mijn uiterste best om deze snel dicht te krijgen, door samen met de orthopedisch schoenmakers, de schoenen te controleren en eventueel aan te passen.

Voor een consult bij mij heeft u een verwijzing van de specialist, huisarts of praktijkondersteuner nodig. Dan kunt u een afspraak maken via telefoonnummer: 075-6281257

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 075-6281257

Cornelis van Uitgeeststraat 17, Zaandam | 075-6281257 | www.verweij-voetcentraal.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


02349 Rollebol Kindercentrum