Column

Word jij gek van je negatieve gedachten?

Word jij gek van je negatieve gedachten?

01-11-2023

Gedachten kun je de vrije loop laten en geen aandacht aan besteden of je kunt ze opzettelijk ergens op richten. Gedachten kunnen verstoord worden en ongewenst zijn. Neem bijvoorbeeld de gedachten van angst veroorzaakt door de omstandigheden van oorlog en chaos die wel heel dichtbij komen, of ziekte die ons weer gevangen kan houden, of andere zaken die je angst aanjagen.

Krijg grip op je eigen gedachten!

Als je deze negatieve gedachten van angst maar blijft denken dan wordt het een overtuiging. Je kunt de controle over je gedachten verliezen en hierin vastlopen. Je hebt jezelf een druk opgelegd en deze angst bepaalt nu je leven. Dit proces speelt zich af in het bewustzijn en kunnen opkomen uit het onderbewustzijn.

Is dit herkenbaar voor jou?

Ik wil je heel graag handvatten aanreiken, zodat jij nieuwe inzichten ontwikkelt en de negatieve gedachten en beperkende overtuigingen om gaat zetten naar positief denken. Op een laagdrempelige manier neem ik je stap voor stap mee in een 1 op 1 gesprek of een cursusprogramma die je zelfstandig thuis volgt “Mastering your Thoughts”, blijf meester over je gedachten en jouw keuzes.

Mind & Thoughts by Magda

Ik help je er graag mee!

Hertog Albrechtstraat 79, Bovenkarspel | 06-49412960 | mind.thoughts2019@gmail.com | www.mindthoughtsbymagda.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).