Column

KRACHTIGE KRULLEN EN HAAR MET POWER!

KRACHTIGE KRULLEN EN HAAR MET POWER!

01-11-2023

Wil jij ook mooie krachtige krullen? Krullen die krullen in plaats van pluizen of slap langs je hoofd hangen. Maak dan eens een CURLSYS®-afspraak en verbaas je over de kracht die je haar bezit, mits het met de juiste techniek geknipt wordt. Gebruik je daarnaast ook nog eens verzorging die afgestemd is op jouw krultype, dan haal je het echt het maximale uit je haar.

Wij knippen al ruim 25 jaar met de door Brian McLean ontwikkelde CURLSYS®-kniptechnieken en volgen jaarlijks diverse intensieve trainingen en masterclasses. Door deze kniptechnieken krijgen we beweging, bundeling en luchtigheid in allerlei type krullen en type haar. Dus ook haar met slag, haar met kruinen en zelfs steil haar. Daarnaast doet de juiste verzorging en styling wonderen voor je haar. Wij adviseren graag wat bij jou past.

Brian McLean heeft ons inmiddels het McLean CURLSYS® Mastercircle Membership toegekend.

Tot nu toe hebben slechts 13 kappers in Nederland dit Membership gekregen.

Je krullen zijn bij ons dus in veilige handen. Wij zijn op de hoogte van Curly Girl-methode en hebben een groot assortiment CG-producten.

Nieuwsgierig? Kijk op onze website voor meer informatie, foto’s en het maken van een afspraak (leeringenpartners.nl/kapsalon/curlsys/)

Zuiddijk 139 | Zaandam | 075-6163875 | www.leeringenpartners.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).