‘t Kleine Boerenwinkeltje

Bruist > News > Nederland Bruist > Rosmalen BRUIST > Eten & drinken > ‘t Kleine Boerenwinkeltje

‘t Kleine Boerenwinkeltje

De naam van de winkel zegt het al: ’t Kleine Boerenwinkeltje in Rosmalen is klein! Maar de diversiteit aan producten en de kwaliteit daarvan is des te groter. “Stuk voor stuk pure en ambachtelijke producten uit de streek”, vertelt Ellen van Schaijk, die samen met haar man Jan de trotse eigenaar is van dit mooie winkeltje. “En alles rechtstreeks van de boer en dat proef je!”


Het assortiment van ’t Kleine Boerenwinkeltje bestaat in de eerste plaats uit het vlees van de boerderij van Ellen en Jan zelf. “Heerlijk vlees van onze Blonde d’Aquitaine runderen en mals varkensvlees van onze eigen scharrelvarkens.” Daarnaast vind je in het winkeltje onder andere verse scharreleieren, eveneens van hun eigen kippen, zuivelproducten van de Ambachtshoeve, kaas van Mijn Kaaskoe, meelproducten van De Molen in Vinkel, boerenijs en sorbetijs van De Vughtse IJsboerderij en jam van Theo van Woerkom. “We hebben ons assortiment met zorg samengesteld om onze klanten echt wat lekkers én goeds te kunnen bieden.” Behalve eerdergenoemde verse lekkernijen, zijn ook de ambachtelijk gemaakte Brabantse worstenbroodjes van ’t Kleine Boerenwinkeltje enorm in trek, uiteraard ook weer bereid met vlees van de eigen boerderij. “Daar komen de mensen echt speciaal voor, net als voor het ijs, waar onze klanten heerlijk van kunnen genieten op het tuinbankje voor de winkel of aan de picknicktafel. En wat deze tijd van het jaar ook erg populair is, is natuurlijk barbecueën. Vandaar dat wij ook diverse BBQ-producten verkopen.” ’t Kleine Boerenwinkeltje bestaat inmiddels alweer een aantal jaar en de reacties die Ellen en Jan krijgen zijn eigenlijk uitsluitend zeer positief. “Mensen zijn onder de indruk van de kwaliteit van de producten en dat dan ook nog eens tegen een eerlijke prijs. Bovendien zijn we zeven dagen per week geopend, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds. Dus als je op zoek ben naar eerlijke en heerlijke producten van de boer, dan kun je dagelijks bij ons terecht.”


Address: Kruisstraat 52, Rosmalen | Eigenaren: Jan en Ellen van Schaijk | www.kleineboerenwinkeltje.nl

Gerelateerde berichten

Bruisende verhalen

Vrije tijd, vervoer & vakantie

Uitwaaien en genieten aan de Zeeuwse kust

Op een unieke locatie in Zeeland, dicht bij natuurgebied de Zeepeduinen en het strand van Westerschouwen, vind je sinds circa anderhalf jaar het luxe Boutique Hotel Ter Zand. Perfect om heerlijk te genieten van alles wat de veelzijdige Zeeuwse kust te bieden heeft.

Lees verder »
Algemeen

Moederdag: de dag om moeders te eren

Moederdag is meer dan alleen een datum. Het is een speciale dag waarop we onze dankbaarheid tonen voor de kracht en het geduld van moeders. Deze dag draait om het geven van geschenken, maar vooral om het delen van woorden en tijd samen.

Lees verder »
Werk & Dienstverlening

Een goed gesprek

Misschien ken je het: de behoefte om eens een goed gesprek te hebben met iemand buiten je eigen familie- en vriendenkring. Omdat je ergens mee zit, voor een lastige keuze staat, omdat je het eens wilt hebben over iets dat je bezighoudt of waar je steeds weer tegenaan loopt.

Lees verder »
Wonen & klussen

Wil jij ook een palmboom in je tuin?

Een mooie palmboom of olijfboom kan je tuin net dat extraatje geven waar je naar op zoek bent. Helemaal als je gaat voor een prachtig exemplaar en dit op de juiste manier verzorgt. Een uitdaging waar ze bij Palm in je tuin wel raad mee weten. Eigenaren Erik en Rob Ehren vinden voor jou ongetwijfeld de boom waar jij naar op zoek bent en geven je ook nog eens uitgebreid advies over de verzorging en het onderhoud.

Lees verder »