Gezond & Welzijn

Bruist > Gezond & Welzijn
Meest bekeken

Bruisende verhalen

De Reeshof Bruist

Opticien & contactlensspecialist sinds 1956

Van der Heijden opticiens aan de Nieuwstraat 2, is een particuliere optiekwinkel met geschiedenis, en staat garant voor goede kwaliteit, vakmanschap en goede service. “Van der Heijden opticiens is een familiebedrijf dat al 67 jaar bestaat maar geen opvolger had. Ik ben gaan meewerken en heb de winkel in 2021 overgenomen. Sinds de overname is er geïnvesteerd in volledig nieuwe Zeiss oogmeetapparatuur en is het assortiment verder uitgebreid ”, vertelt gediplomeerd opticien Fedde enthousiast.

Lees verder »
De Reeshof Bruist

Zeg ja tegen jezelf Vind ruimte voor je eigen groei

Zeg ‘ja’ tegen jezelf en ontsluit je volledige potentieel. Dit lijkt zo vanzelfsprekend, je bent immers iedere dag weer zo druk met alles. In het dagelijks leven streven we ernaar onszelf te bewijzen door hard te werken, waarbij we vaak onze eigen grenzen overschrijden en onszelf uitputten in een poging anderen te behagen.

Lees verder »
Gezond & Welzijn

Eigen risico gespreid betalen

Veel mensen zijn ongelukkig met hun gebit, hebben constante pijnklachten aan tanden en kiezen of een slecht passend kunstgebit. Nergens voor nodig, aldus tandprotheticus Inge van der Gaag. “In mijn tandprothetische praktijk kan ik een oplossing op maat bieden.”

Lees verder »
Gezond & Welzijn

Voor de juiste toon

Volgens Ina Kooijman zijn kwaliteit en klantvriendelijk-heid erg belangrijk bij Kooijman Hoortoestellen. Aandacht en tijd voor de klant, luisteren naar de problematiek van de klant en continuïteit van de audiciens zijn van groot belang gebleken.

Lees verder »
Gezond & Welzijn

Kom tot rust

We haasten ons vaak van de ene taak naar de andere en offeren slaap op om zoveel mogelijk te doen. Deze constante stress kan onze gezondheid ernstig schaden. Stress activeert onze vecht-of-vluchtreactie, wat hartslag en ademhaling verhoogt

Lees verder »
Gezond & Welzijn

Vergroot gericht je fysio skills

Oefentherapie heeft een belangrijk deel van de fysiotherapie ingenomen. Maar onderscheiden wij ons wel genoeg? Want wat is onze meerwaarde ten opzichte van een personal trainer? En welke rol heeft de fysiotherapie nog wanneer je op YouTube alle oefeningen en filmpjes makkelijk kunt bekijken? We nodigen je uit voor onze masterclasses oefentherapie.

Lees verder »
Rubrieken

Waar ben je naar op zoek?

Klanten uitgelicht

Neem een kijkje binnen deze bedrijven