Zuivere Liefde Voor jezelf & je kindje

Bruist > News > Nederland Bruist > Almere Bruist > Werk & Dienstverlening > Zuivere Liefde Voor jezelf & je kindje

Zuivere Liefde Voor jezelf & je kindje

Als er een kindje wordt geboren, wordt er ook een moeder geboren. Een rol waarin je vaak even je weg moet vinden. “Als kersverse moeder komt er enorm veel op je af”, vertelt Mirte Stigter van Zuivere Liefde. “Ik kan je helpen om de beste versie van jezelf te worden, want pas dan kun je ook de beste moeder zijn voor je kind(eren).”


Een proces dat ook Mirte zelf heeft ervaren toen haar zoon werd geboren. “Toen werd mij pas écht duidelijk hoe belangrijk het is om zuivere liefde naar jezelf te voelen, zodat je die ook aan je kindje kunt geven. Een inzicht dat ik graag deel met andere moeders – met kindjes van nul tot vier jaar – en waarbij ik ze op verschillende manieren kan begeleiden; via één-op-één begeleiding, een groepstraject en een gratis appgroep. Het gaat dus van gezellig samenzijn met andere moeders en tijd voor jezelf en je kindje tot een-op-een coaching om jezelf als moeder, mens en vrouw persoonlijk te ontwikkelen en oude pijnen op te ruimen. Je kindje is trouwens net als jij altijd welkom, dus je hoeft niet per se een oppas te zoeken!” Mirte helpt je om als moeder ook weer tijd voor jezelf te nemen en weer in verbinding te komen met wie je diep vanbinnen bent. “Ik vind niks gek en bied altijd een luisterend oor, waarna we samen aan de slag gaan zodat jij leert hoe je het best voor je kinderen kunt zorgen terwijl je ook goed voor jezelf zorgt. Iets wat ontzettend belangrijk is, want als je jezelf in dit proces kwijtraakt, kan dat heel machteloos voelen. De gevolgen daarvan merk jij niet alleen zelf, maar ook je kindje en de mensen om je heen. Gelukkig is hier echt iets aan te doen.”


Moederdag actie! Boek nu een één-op-één sessie ter waarde van € 100,- en krijg in de maanden mei en juni 25% korting op vertoon van dit magazine.


Zuivere Liefde Almere Tel. 06-40995571 info@zuivereliefde.nl www.zuivereliefde.nl

Gerelateerde berichten

Bruisende verhalen

Vrije tijd, vervoer & vakantie

Uitwaaien en genieten aan de Zeeuwse kust

Op een unieke locatie in Zeeland, dicht bij natuurgebied de Zeepeduinen en het strand van Westerschouwen, vind je sinds circa anderhalf jaar het luxe Boutique Hotel Ter Zand. Perfect om heerlijk te genieten van alles wat de veelzijdige Zeeuwse kust te bieden heeft.

Lees verder »
Algemeen

Moederdag: de dag om moeders te eren

Moederdag is meer dan alleen een datum. Het is een speciale dag waarop we onze dankbaarheid tonen voor de kracht en het geduld van moeders. Deze dag draait om het geven van geschenken, maar vooral om het delen van woorden en tijd samen.

Lees verder »
Werk & Dienstverlening

Een goed gesprek

Misschien ken je het: de behoefte om eens een goed gesprek te hebben met iemand buiten je eigen familie- en vriendenkring. Omdat je ergens mee zit, voor een lastige keuze staat, omdat je het eens wilt hebben over iets dat je bezighoudt of waar je steeds weer tegenaan loopt.

Lees verder »
Wonen & klussen

Wil jij ook een palmboom in je tuin?

Een mooie palmboom of olijfboom kan je tuin net dat extraatje geven waar je naar op zoek bent. Helemaal als je gaat voor een prachtig exemplaar en dit op de juiste manier verzorgt. Een uitdaging waar ze bij Palm in je tuin wel raad mee weten. Eigenaren Erik en Rob Ehren vinden voor jou ongetwijfeld de boom waar jij naar op zoek bent en geven je ook nog eens uitgebreid advies over de verzorging en het onderhoud.

Lees verder »