Zondag 23 juni Engelenrun 2024

Bruist > News > Nederland Bruist > DEN BOSCH BRUIST > Evenementen > Zondag 23 juni Engelenrun 2024

Zondag 23 juni Engelenrun 2024

Op 23 juni 2024 is het tijd voor de 8e editie van de Engelenrun. Met op iedere km muziek en leuke verrassingen!


Met op iedere km muziek en leuke verrassingen! Zowel voor de prestatie als de recreatieve loper een hardloopevenement om niet te missen! Met een 1200 meter Young Talent Run en een recreatieve wedstrijdloop en teamloop over 6km en 12km. Gedurende de dag zijn er sportieve activiteiten voor de basisschool jeugd mogelijk gemaakt door de sportverenigingen uit Engelen en omgeving.


Address: Engelenpark 10, Engelen | www.engelenrun.nl

Gerelateerde berichten

Bruisende verhalen

Vrije tijd, vervoer & vakantie

Uitwaaien en genieten aan de Zeeuwse kust

Op een unieke locatie in Zeeland, dicht bij natuurgebied de Zeepeduinen en het strand van Westerschouwen, vind je sinds circa anderhalf jaar het luxe Boutique Hotel Ter Zand. Perfect om heerlijk te genieten van alles wat de veelzijdige Zeeuwse kust te bieden heeft.

Lees verder »
Algemeen

Moederdag: de dag om moeders te eren

Moederdag is meer dan alleen een datum. Het is een speciale dag waarop we onze dankbaarheid tonen voor de kracht en het geduld van moeders. Deze dag draait om het geven van geschenken, maar vooral om het delen van woorden en tijd samen.

Lees verder »
Werk & Dienstverlening

Een goed gesprek

Misschien ken je het: de behoefte om eens een goed gesprek te hebben met iemand buiten je eigen familie- en vriendenkring. Omdat je ergens mee zit, voor een lastige keuze staat, omdat je het eens wilt hebben over iets dat je bezighoudt of waar je steeds weer tegenaan loopt.

Lees verder »
Wonen & klussen

Wil jij ook een palmboom in je tuin?

Een mooie palmboom of olijfboom kan je tuin net dat extraatje geven waar je naar op zoek bent. Helemaal als je gaat voor een prachtig exemplaar en dit op de juiste manier verzorgt. Een uitdaging waar ze bij Palm in je tuin wel raad mee weten. Eigenaren Erik en Rob Ehren vinden voor jou ongetwijfeld de boom waar jij naar op zoek bent en geven je ook nog eens uitgebreid advies over de verzorging en het onderhoud.

Lees verder »