Zoku Amsterdam

Bruist > News > Nederland Bruist > Amsterdam Bruist > Stop > Zoku Amsterdam

Zoku Amsterdam

Bezoek Zoku Amsterdam, een fijne plek waar je kunt slapen, werken en mensen ontmoeten.


Dit hotel is niet zomaar een hotel, want het is speciaal ontworpen voor mensen die op reis zijn voor werk en langer in de stad blijven. De kamers zijn slim ingericht met een bed dat verstopt kan worden, zodat er meer ruimte is om te leven en te werken. Er is een gezellige gemeenschappelijke ruimte waar je andere gasten kunt ontmoeten, koffie kunt drinken of samen kunt eten. Zoku is een frisse en moderne plek in Amsterdam waar je je snel thuis voelt.


Weesperstraat 105, Amsterdam | www.livezoku.com/amsterdam/nl/

Gerelateerde berichten

Bruisende verhalen

Vrije tijd, vervoer & vakantie

Uitwaaien en genieten aan de Zeeuwse kust

Op een unieke locatie in Zeeland, dicht bij natuurgebied de Zeepeduinen en het strand van Westerschouwen, vind je sinds circa anderhalf jaar het luxe Boutique Hotel Ter Zand. Perfect om heerlijk te genieten van alles wat de veelzijdige Zeeuwse kust te bieden heeft.

Lees verder »
Algemeen

Moederdag: de dag om moeders te eren

Moederdag is meer dan alleen een datum. Het is een speciale dag waarop we onze dankbaarheid tonen voor de kracht en het geduld van moeders. Deze dag draait om het geven van geschenken, maar vooral om het delen van woorden en tijd samen.

Lees verder »
Werk & Dienstverlening

Een goed gesprek

Misschien ken je het: de behoefte om eens een goed gesprek te hebben met iemand buiten je eigen familie- en vriendenkring. Omdat je ergens mee zit, voor een lastige keuze staat, omdat je het eens wilt hebben over iets dat je bezighoudt of waar je steeds weer tegenaan loopt.

Lees verder »
Wonen & klussen

Wil jij ook een palmboom in je tuin?

Een mooie palmboom of olijfboom kan je tuin net dat extraatje geven waar je naar op zoek bent. Helemaal als je gaat voor een prachtig exemplaar en dit op de juiste manier verzorgt. Een uitdaging waar ze bij Palm in je tuin wel raad mee weten. Eigenaren Erik en Rob Ehren vinden voor jou ongetwijfeld de boom waar jij naar op zoek bent en geven je ook nog eens uitgebreid advies over de verzorging en het onderhoud.

Lees verder »