zaterdag 30 JUNI om 20.30 uur TOONTJE LAGER

Bruist > News > Nederland Bruist > GINNEKEN BRUIST > Evenementen > zaterdag 30 JUNI om 20.30 uur TOONTJE LAGER

zaterdag 30 JUNI om 20.30 uur TOONTJE LAGER

Toontje Lager, een van de populairste Nederlandstalige bands van de jaren tachtig, staat na meer dan dertig jaar weer op het podium met zanger Erik Mesie.


Geniet van hits als ‘Net als in de Film’, ‘Zoveel te doen’, en ‘Stiekem gedanst’, evenals minder bekende nummers zoals ‘Vroeg of laat’. Ook wordt Erik’s solohit ‘Zonder jou’ uit 1986 ten gehore gebracht. In 2023 brachten ze het album ‘Waar gaan we heen’ uit, met vijftien typische Toontje Lager-liedjes. Een optreden van Toontje Lager biedt een onvergetelijke avond vol (jeugd)sentiment en humoristische verhalen achter de liedjes, verteld door Erik zelf.


Address: www.mezz.nl

Gerelateerde berichten

Bruisende verhalen

Vrije tijd, vervoer & vakantie

Uitwaaien en genieten aan de Zeeuwse kust

Op een unieke locatie in Zeeland, dicht bij natuurgebied de Zeepeduinen en het strand van Westerschouwen, vind je sinds circa anderhalf jaar het luxe Boutique Hotel Ter Zand. Perfect om heerlijk te genieten van alles wat de veelzijdige Zeeuwse kust te bieden heeft.

Lees verder »
Algemeen

Moederdag: de dag om moeders te eren

Moederdag is meer dan alleen een datum. Het is een speciale dag waarop we onze dankbaarheid tonen voor de kracht en het geduld van moeders. Deze dag draait om het geven van geschenken, maar vooral om het delen van woorden en tijd samen.

Lees verder »
Werk & Dienstverlening

Een goed gesprek

Misschien ken je het: de behoefte om eens een goed gesprek te hebben met iemand buiten je eigen familie- en vriendenkring. Omdat je ergens mee zit, voor een lastige keuze staat, omdat je het eens wilt hebben over iets dat je bezighoudt of waar je steeds weer tegenaan loopt.

Lees verder »
Wonen & klussen

Wil jij ook een palmboom in je tuin?

Een mooie palmboom of olijfboom kan je tuin net dat extraatje geven waar je naar op zoek bent. Helemaal als je gaat voor een prachtig exemplaar en dit op de juiste manier verzorgt. Een uitdaging waar ze bij Palm in je tuin wel raad mee weten. Eigenaren Erik en Rob Ehren vinden voor jou ongetwijfeld de boom waar jij naar op zoek bent en geven je ook nog eens uitgebreid advies over de verzorging en het onderhoud.

Lees verder »