Voor iedere situatie een geschikte oplossing

Bruist > News > Nederland Bruist > ZUTPHEN BRUIST > Gezond & Welzijn > Voor iedere situatie een geschikte oplossing

Voor iedere situatie een geschikte oplossing

‘’s Nachts heb ik toch mijn ogen dicht.’ Dat horen we bij Magneet Interieurs vaak als we met onze klanten praten over bedden. Maar ieder mens is anders. Waarop je ’s nachts slaapt - en ook waaronder je slaapt - bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van je nachtrust.

Jouw kast op maat…


Raffito heeft ‘mooi wonen’ hoog in het vaandel staan en wil smaakvol zijn voor iedereen. Vakmanschap, design en kwaliteit gaan bij Raffito uitstekend samen. Op onze kasten heb je dan ook 20 jaar garantie. Een kast op maat kun je volledig afstemmen op jouw wensen. Bij Raffito staat maatwerk voorop. Elke kast kan naar wens worden samengesteld met een eigen karakter. Alles wordt geheel op maat gemaakt zodat het jouw ruimte optimaal benut. Voor elke situatie, opbergprobleem of type interieur biedt Raffito een passende oplossing.

Magneet Interieurs neemt jou alles uit handen als het gaat om interieur!

Ben je toe aan een ander interieur? Magneet Interieurs is jouw specialist op het gebied van wonen, slapen, vloeren en raamdecoratie.


“Gratis advies en persoonlijke begeleiding.” -Camiel Klerx


Address: www.magneetinterieurs.nl | Grotestraat 331 Waalwijk | 0416 – 33 30 17

Gerelateerde berichten

Bruisende verhalen

Vrije tijd, vervoer & vakantie

Uitwaaien en genieten aan de Zeeuwse kust

Op een unieke locatie in Zeeland, dicht bij natuurgebied de Zeepeduinen en het strand van Westerschouwen, vind je sinds circa anderhalf jaar het luxe Boutique Hotel Ter Zand. Perfect om heerlijk te genieten van alles wat de veelzijdige Zeeuwse kust te bieden heeft.

Lees verder »
Algemeen

Moederdag: de dag om moeders te eren

Moederdag is meer dan alleen een datum. Het is een speciale dag waarop we onze dankbaarheid tonen voor de kracht en het geduld van moeders. Deze dag draait om het geven van geschenken, maar vooral om het delen van woorden en tijd samen.

Lees verder »
Werk & Dienstverlening

Een goed gesprek

Misschien ken je het: de behoefte om eens een goed gesprek te hebben met iemand buiten je eigen familie- en vriendenkring. Omdat je ergens mee zit, voor een lastige keuze staat, omdat je het eens wilt hebben over iets dat je bezighoudt of waar je steeds weer tegenaan loopt.

Lees verder »
Wonen & klussen

Wil jij ook een palmboom in je tuin?

Een mooie palmboom of olijfboom kan je tuin net dat extraatje geven waar je naar op zoek bent. Helemaal als je gaat voor een prachtig exemplaar en dit op de juiste manier verzorgt. Een uitdaging waar ze bij Palm in je tuin wel raad mee weten. Eigenaren Erik en Rob Ehren vinden voor jou ongetwijfeld de boom waar jij naar op zoek bent en geven je ook nog eens uitgebreid advies over de verzorging en het onderhoud.

Lees verder »