Voor een prachtige, stijlvolle woning

Bruist > News > Nederland Bruist > Almere Bruist > Wonen & klussen > Voor een prachtige, stijlvolle woning

Voor een prachtige, stijlvolle woning

Welkom bij Willem van Doorne, dé vertrouwde aannemer aan de Costa del Sol die gespecialiseerd is in prachtige moderne bouwprojecten. Onze toewijding aan strakke, witte ontwerpen met veel licht maakt ons uniek.

van alle moderne gemakken voorzienBij Willem van Doorne gaan we verder dan alleen het bieden van bouwdiensten. Wij regelen álles, van begin tot eind. Ons team van experts begeleidt je door elke fase van het project en zorgt ervoor dat jouw droom werkelijkheid wordt. Met onze uitgebreide ervaring kunnen we ook advies geven bij het ontwerp en de inrichting van jouw project. Wat ons onderscheidt, is ons totaalconcept. Wij begrijpen dat elk detail van belang is en daarom zorgen we voor jouw totale tevredenheid. Onze drietalige vaardigheid in Spaans, Nederlands en Engels garandeert een vlotte communicatie en een diep begrip van jouw wensen. Bekijk onze website en ontdek onze afzonderlijke projecten, waarbij we elk product en elke realisatie apart uitlichten. Bovendien kunnen we je ontvangen in onze eigen showroom waar je onze kwaliteit met eigen ogen kunt ervaren. Laat Willem van Doorne jouw visie tot leven brengen. Neem vandaag nog contact met ons op en begin jouw reis naar een adembenemende, moderne creatie. Maak nu een afspraak! +34 606 189 497


Volledig ontzorgen van A tot Z


Address: Costa del Sol Mobile: +34 606 189 497 | Kantoor: +34 952 201 807 willemdoorne@gmail.com

Gerelateerde berichten

Bruisende verhalen

Vrije tijd, vervoer & vakantie

Uitwaaien en genieten aan de Zeeuwse kust

Op een unieke locatie in Zeeland, dicht bij natuurgebied de Zeepeduinen en het strand van Westerschouwen, vind je sinds circa anderhalf jaar het luxe Boutique Hotel Ter Zand. Perfect om heerlijk te genieten van alles wat de veelzijdige Zeeuwse kust te bieden heeft.

Lees verder »
Algemeen

Moederdag: de dag om moeders te eren

Moederdag is meer dan alleen een datum. Het is een speciale dag waarop we onze dankbaarheid tonen voor de kracht en het geduld van moeders. Deze dag draait om het geven van geschenken, maar vooral om het delen van woorden en tijd samen.

Lees verder »
Werk & Dienstverlening

Een goed gesprek

Misschien ken je het: de behoefte om eens een goed gesprek te hebben met iemand buiten je eigen familie- en vriendenkring. Omdat je ergens mee zit, voor een lastige keuze staat, omdat je het eens wilt hebben over iets dat je bezighoudt of waar je steeds weer tegenaan loopt.

Lees verder »
Wonen & klussen

Wil jij ook een palmboom in je tuin?

Een mooie palmboom of olijfboom kan je tuin net dat extraatje geven waar je naar op zoek bent. Helemaal als je gaat voor een prachtig exemplaar en dit op de juiste manier verzorgt. Een uitdaging waar ze bij Palm in je tuin wel raad mee weten. Eigenaren Erik en Rob Ehren vinden voor jou ongetwijfeld de boom waar jij naar op zoek bent en geven je ook nog eens uitgebreid advies over de verzorging en het onderhoud.

Lees verder »