Vloeren met een verhaal

Bruist > News > Nederland Bruist > NIJMEGEN BRUIST > Wonen & klussen > Vloeren met een verhaal

Vloeren met een verhaal

Vijf jaar geleden openden Chris en Corina Booij de deuren van hun winkel met een duidelijke visie: vakmanschap en een diepe passie voor hout. Chris, die al 25 jaar in het vak zit, heeft zijn ervaring gebruikt om te leiden. “Dit was een logische stap na 20 jaar mobiel werk om onze klanten beter te bedienen. Mensen willen niet alleen een staaltje zien; ze willen naar de winkel komen, de producten voelen en gedetailleerde uitleg krijgen.”

Wat ons echt onderscheidt, is onze persoonlijke benaderingZelf beschrijven ze de reis die ze hebben afgelegd met de winkel als een avontuur van uitdagingen, groei en veel dankbaarheid. “Vooral de steun van onze klanten en zakenpartners heeft een cruciale rol gespeeld. Zelfs tijdens de pandemie, toen we tijdelijk moesten sluiten, bleef de steun van onze gemeenschap ongelooflijk sterk.” Het assortiment mag er dan ook zijn. In de winkel vind je breed scala aan houten vloeren, van visgraat tot Hongaarse punt en van klassieke planken tot innovatieve patroonvloeren. “Daarnaast bieden we ook pvc en laminaat aan, zodat we voor zowel nieuwe huizen als bestaande woningen passende opties hebben. Ons aanbod varieert van instapmodellen tot high-end oplossingen.” “Wat ons echt onderscheidt, is onze persoonlijke benadering. We gaan altijd eerst bij de klant langs, vrijblijvend, om een echt beeld te krijgen van hun behoeften. Dit helpt ons om een offerte te maken die duidelijk en afgestemd is, zonder verrassingen achteraf. Klanten waarderen deze transparantie en persoonlijke aandacht.” De warme en uitnodigende sfeer van de winkel maken het een fijne ervaring om jouw vloer te vinden in de showroom. “We streven ernaar dat iedereen zich thuis voelt. Dit alles maakt deel uit van onze belofte: vakmanschap met een hart, waarbij elke plank en elke klant bijdraagt aan ons voortdurende succesverhaal. Dit is meer dan een zaak; het is een plek waar herinneringen worden gemaakt en dromen worden gerealiseerd.”


Industrieweg Oost 5b, Elst (GLD) | 0481 745 296 06 303 60 855 | info@booijparket.nl | www.booijparket.nl

Gerelateerde berichten

Bruisende verhalen

Vrije tijd, vervoer & vakantie

Uitwaaien en genieten aan de Zeeuwse kust

Op een unieke locatie in Zeeland, dicht bij natuurgebied de Zeepeduinen en het strand van Westerschouwen, vind je sinds circa anderhalf jaar het luxe Boutique Hotel Ter Zand. Perfect om heerlijk te genieten van alles wat de veelzijdige Zeeuwse kust te bieden heeft.

Lees verder »
Algemeen

Moederdag: de dag om moeders te eren

Moederdag is meer dan alleen een datum. Het is een speciale dag waarop we onze dankbaarheid tonen voor de kracht en het geduld van moeders. Deze dag draait om het geven van geschenken, maar vooral om het delen van woorden en tijd samen.

Lees verder »
Werk & Dienstverlening

Een goed gesprek

Misschien ken je het: de behoefte om eens een goed gesprek te hebben met iemand buiten je eigen familie- en vriendenkring. Omdat je ergens mee zit, voor een lastige keuze staat, omdat je het eens wilt hebben over iets dat je bezighoudt of waar je steeds weer tegenaan loopt.

Lees verder »
Wonen & klussen

Wil jij ook een palmboom in je tuin?

Een mooie palmboom of olijfboom kan je tuin net dat extraatje geven waar je naar op zoek bent. Helemaal als je gaat voor een prachtig exemplaar en dit op de juiste manier verzorgt. Een uitdaging waar ze bij Palm in je tuin wel raad mee weten. Eigenaren Erik en Rob Ehren vinden voor jou ongetwijfeld de boom waar jij naar op zoek bent en geven je ook nog eens uitgebreid advies over de verzorging en het onderhoud.

Lees verder »