Vishandel Van Nunen Dé visspecialist van Breda

Bruist > News > Nederland Bruist > Breda Bruist > Eten & drinken > Vishandel Van Nunen Dé visspecialist van Breda

Vishandel Van Nunen Dé visspecialist van Breda

Bij Vishandel Van Nunen draait alles om verse vis, knapperige salades, smakelijke broodjes en verrukkelijk gebakken vis. En weet je wat het beste is? Alles wordt vers bereid in onze eigen keuken! Dat betekent dat je altijd kunt rekenen op topkwaliteit.


Maar we zijn niet alleen trots op onze smakelijke gerechten, we zijn ook gek op onze klanten! Bij ons word je altijd warm ontvangen en staan we klaar om al je vragen te beantwoorden. Want jouw tevredenheid is onze prioriteit. Dus, als je op zoek bent naar een plek waar je kunt genieten van de beste vis en waar je behandeld wordt als familie, dan ben je bij Vishandel Van Nunen aan het juiste adres. Kom langs en laat je verrassen door onze passie voor vis!


Voor de lekkerste vis moet je bij Van Nunen zijn!


Haagweg 159, Breda | 076-5210145 | www.vishandelvannunen.nl

Gerelateerde berichten

Bruisende verhalen

Vrije tijd, vervoer & vakantie

Uitwaaien en genieten aan de Zeeuwse kust

Op een unieke locatie in Zeeland, dicht bij natuurgebied de Zeepeduinen en het strand van Westerschouwen, vind je sinds circa anderhalf jaar het luxe Boutique Hotel Ter Zand. Perfect om heerlijk te genieten van alles wat de veelzijdige Zeeuwse kust te bieden heeft.

Lees verder »
Algemeen

Moederdag: de dag om moeders te eren

Moederdag is meer dan alleen een datum. Het is een speciale dag waarop we onze dankbaarheid tonen voor de kracht en het geduld van moeders. Deze dag draait om het geven van geschenken, maar vooral om het delen van woorden en tijd samen.

Lees verder »
Werk & Dienstverlening

Een goed gesprek

Misschien ken je het: de behoefte om eens een goed gesprek te hebben met iemand buiten je eigen familie- en vriendenkring. Omdat je ergens mee zit, voor een lastige keuze staat, omdat je het eens wilt hebben over iets dat je bezighoudt of waar je steeds weer tegenaan loopt.

Lees verder »
Wonen & klussen

Wil jij ook een palmboom in je tuin?

Een mooie palmboom of olijfboom kan je tuin net dat extraatje geven waar je naar op zoek bent. Helemaal als je gaat voor een prachtig exemplaar en dit op de juiste manier verzorgt. Een uitdaging waar ze bij Palm in je tuin wel raad mee weten. Eigenaren Erik en Rob Ehren vinden voor jou ongetwijfeld de boom waar jij naar op zoek bent en geven je ook nog eens uitgebreid advies over de verzorging en het onderhoud.

Lees verder »