Verse ingrediënten, passie & een gevoel van thuiskomen

Bruist > News > België Bruist > Kapellen Bruist > Eten & drinken > Verse ingrediënten, passie & een gevoel van thuiskomen

Verse ingrediënten, passie & een gevoel van thuiskomen

Priscilla’s dagschotel… Inmiddels al weer twee jaar hét adres in Hoevenen voor ontbijt, lunch, zoete zonde en afhaaldagschotels. “En waar je ook voor komt, het is altijd vers gemaakt in eigen keuken”, vertelt eigenaresse Priscilla Peeters trots. “Elke dag doe ik er weer alles aan om mijn gasten te verwennen met de lekkerste gerechten en te zorgen dat ze maar al te graag vaker terugkeren.”


Het horecavak werd Priscilla met de paplepel ingegoten. “Mijn grootouders hadden een frituur en ook mijn ouders runden een horecazaak. En ook bij Priscilla zelf kroop het bloed waar het niet gaan kon. Vandaar dat ze zo’n drie jaar geleden startte met het verzorgen van afhaaldagschotels en twee jaar geleden de deuren opende van haar eigen horecazaak. “Het is weliswaar hard werken, maar ik doe het met heel veel passie en plezier.” Van maandag tot en met vrijdag ben je bij Priscilla’s dagschotel meer dan welkom voor een overheerlijk ontbijtje, een smaakvolle lunch en – tussen 14.00 en 16.00 uur – zelfgebakken pannenkoeken. Op vrijdag is de zaak bovendien geopend voor het diner. “En daarnaast bied ik ook nog steeds de afhaaldagschotels. Elke dag een ander gerecht, waar je in mijn zaak van kunt komen genieten of die je gewoon lekker mee naar huis kunt nemen. Overigens raad ik de mensen wel altijd aan om zo’n dagschotel minimaal een dag van tevoren te bestellen, want anders geldt: op is op!” Waar je ook voor komt, je kunt er altijd van uitgaan dat alle gerechten in huis worden bereid met dagverse producten. “Alles wordt bij ons vers gemaakt en dat proef je!” Daarnaast vindt Priscilla het ook belangrijk dat iedereen zich welkom voelt. “Ik wil dat de mensen een gevoel van thuiskomen ervaren als ze hier zijn, zodat ze echt op hun gemak van alles kunnen genieten.”


Markt 33, Hoevenen | Tel. +32 (0)479 83 88 33 | Eigenaar: Priscilla Peeters www.priscillasdagschotel.be

Gerelateerde berichten

Bruisende verhalen

Vrije tijd, vervoer & vakantie

Uitwaaien en genieten aan de Zeeuwse kust

Op een unieke locatie in Zeeland, dicht bij natuurgebied de Zeepeduinen en het strand van Westerschouwen, vind je sinds circa anderhalf jaar het luxe Boutique Hotel Ter Zand. Perfect om heerlijk te genieten van alles wat de veelzijdige Zeeuwse kust te bieden heeft.

Lees verder »
Algemeen

Moederdag: de dag om moeders te eren

Moederdag is meer dan alleen een datum. Het is een speciale dag waarop we onze dankbaarheid tonen voor de kracht en het geduld van moeders. Deze dag draait om het geven van geschenken, maar vooral om het delen van woorden en tijd samen.

Lees verder »
Werk & Dienstverlening

Een goed gesprek

Misschien ken je het: de behoefte om eens een goed gesprek te hebben met iemand buiten je eigen familie- en vriendenkring. Omdat je ergens mee zit, voor een lastige keuze staat, omdat je het eens wilt hebben over iets dat je bezighoudt of waar je steeds weer tegenaan loopt.

Lees verder »
Wonen & klussen

Wil jij ook een palmboom in je tuin?

Een mooie palmboom of olijfboom kan je tuin net dat extraatje geven waar je naar op zoek bent. Helemaal als je gaat voor een prachtig exemplaar en dit op de juiste manier verzorgt. Een uitdaging waar ze bij Palm in je tuin wel raad mee weten. Eigenaren Erik en Rob Ehren vinden voor jou ongetwijfeld de boom waar jij naar op zoek bent en geven je ook nog eens uitgebreid advies over de verzorging en het onderhoud.

Lees verder »