Verrassend dineren, vanzelfsprekend borrelen

Bruist > News > België Bruist > Kapellen Bruist > Eten & drinken > Verrassend dineren, vanzelfsprekend borrelen

Verrassend dineren, vanzelfsprekend borrelen

Het Van der Valk Hotel in Breda is zestien jaar jong. Met 127 kamers (waaronder verschillende luxueuze themasuites), 24 vergaderzalen, een binnenzwembad met sauna, whirlpool en hammam, een fitnesszaal en een buitenterras inclusief speeltuin voor de kinderen is het hotel helemaal van deze tijd. De bosrijke omgeving, dichtbij het bruisende centrum van Breda, maakt het plaatje compleet. Zowel zakelijke als leisure gasten kunnen gebruikmaken van alle faciliteiten.

Gezellig borrelen, dat doet u hier!


Wohrmann’s bar

Met het compleet vernieuwde interieur brengt de Wohrmann’s bar een stukje New York chic naar Breda. Geopend in 2021 en de perfecte plek voor een zakelijke bespreking, een heerlijke lunch of een cocktail in de avond.


Princenhagelaan 5, Breda receptie@vandervalkbreda.com +31 76 522 60 55 www.vandervalkbreda.com

Gerelateerde berichten

Bruisende verhalen

Vrije tijd, vervoer & vakantie

Uitwaaien en genieten aan de Zeeuwse kust

Op een unieke locatie in Zeeland, dicht bij natuurgebied de Zeepeduinen en het strand van Westerschouwen, vind je sinds circa anderhalf jaar het luxe Boutique Hotel Ter Zand. Perfect om heerlijk te genieten van alles wat de veelzijdige Zeeuwse kust te bieden heeft.

Lees verder »
Algemeen

Moederdag: de dag om moeders te eren

Moederdag is meer dan alleen een datum. Het is een speciale dag waarop we onze dankbaarheid tonen voor de kracht en het geduld van moeders. Deze dag draait om het geven van geschenken, maar vooral om het delen van woorden en tijd samen.

Lees verder »
Werk & Dienstverlening

Een goed gesprek

Misschien ken je het: de behoefte om eens een goed gesprek te hebben met iemand buiten je eigen familie- en vriendenkring. Omdat je ergens mee zit, voor een lastige keuze staat, omdat je het eens wilt hebben over iets dat je bezighoudt of waar je steeds weer tegenaan loopt.

Lees verder »
Wonen & klussen

Wil jij ook een palmboom in je tuin?

Een mooie palmboom of olijfboom kan je tuin net dat extraatje geven waar je naar op zoek bent. Helemaal als je gaat voor een prachtig exemplaar en dit op de juiste manier verzorgt. Een uitdaging waar ze bij Palm in je tuin wel raad mee weten. Eigenaren Erik en Rob Ehren vinden voor jou ongetwijfeld de boom waar jij naar op zoek bent en geven je ook nog eens uitgebreid advies over de verzorging en het onderhoud.

Lees verder »