Vergroot gericht je fysio skills

Bruist > News > Nederland Bruist > OOSTERHOUT BRUIST > Gezond & Welzijn > Vergroot gericht je fysio skills

Vergroot gericht je fysio skills

Het fysiotherapeutisch proces van binnenkomst tot behandelen bepaalt hoe je behandeltraject gaat verlopen. De tijd om dit goed te doen is vaak beperkt aanwezig, mede door de administratieve last in ons vak.

Masterclass klinisch redenerenLeer vanuit klinisch redeneren, de juiste diagnose te stellen bij je fysiotherapeutisch behandeltraject. In deze 4 masterclasses leer je klinisch redeneren toe te passen, krijg je handvatten om dit proces soepel te doorlopen, de hulpvraag te begrijpen en middelen juist in te zetten. Zo stel jij een goede diagnose. Er zijn 4 specifieke verdiepende onderwerpen per masterclass: verbinding met de patiënt (anamnese), diagnostiek (onderzoek), van diagnose naar behandeling (het behandelproces) en nazorg (evaluatie, huiswerk, follow-up).


bekijk alle info op www.semfa.nl


Catharinastraat 42, Oosterhout 06 – 191 407 87 info@semfa.nl

Gerelateerde berichten

Bruisende verhalen

Vrije tijd, vervoer & vakantie

Uitwaaien en genieten aan de Zeeuwse kust

Op een unieke locatie in Zeeland, dicht bij natuurgebied de Zeepeduinen en het strand van Westerschouwen, vind je sinds circa anderhalf jaar het luxe Boutique Hotel Ter Zand. Perfect om heerlijk te genieten van alles wat de veelzijdige Zeeuwse kust te bieden heeft.

Lees verder »
Algemeen

Moederdag: de dag om moeders te eren

Moederdag is meer dan alleen een datum. Het is een speciale dag waarop we onze dankbaarheid tonen voor de kracht en het geduld van moeders. Deze dag draait om het geven van geschenken, maar vooral om het delen van woorden en tijd samen.

Lees verder »
Werk & Dienstverlening

Een goed gesprek

Misschien ken je het: de behoefte om eens een goed gesprek te hebben met iemand buiten je eigen familie- en vriendenkring. Omdat je ergens mee zit, voor een lastige keuze staat, omdat je het eens wilt hebben over iets dat je bezighoudt of waar je steeds weer tegenaan loopt.

Lees verder »
Wonen & klussen

Wil jij ook een palmboom in je tuin?

Een mooie palmboom of olijfboom kan je tuin net dat extraatje geven waar je naar op zoek bent. Helemaal als je gaat voor een prachtig exemplaar en dit op de juiste manier verzorgt. Een uitdaging waar ze bij Palm in je tuin wel raad mee weten. Eigenaren Erik en Rob Ehren vinden voor jou ongetwijfeld de boom waar jij naar op zoek bent en geven je ook nog eens uitgebreid advies over de verzorging en het onderhoud.

Lees verder »