Vakantie…

Vakantie…

En...... ga je nog met vakantie dit jaar? Een vraag die me regelmatig gesteld wordt, zeker in deze periode. En ja, natuurlijk ga ik met vakantie. Want het is niet alleen fijn om even niet te hoeven werken, het is ook de tijd om weer op te laden, zodat ik er weer een hele poos tegenaan kan.


“En ben je dan helemaal niet bereikbaar?” “Nou ik niet, maar mijn lieve collega wel.” Ik werk al bijna tien jaar samen met Corine de Jong uitvaartverzorging uit Wijk en Aalburg. En in de komende vakantietijd schakelen wij onze telefoons door naar elkaar, zodat we ook echt ‘weg’ kunnen zijn. Gelukkig sluit onze werkwijze naadloos op elkaar aan. Corine en ik hebben dezelfde mentaliteit, we staan in dienst van de familie. We begeleiden de familie en uiteraard zijn we op de dag van de uitvaart aanwezig. En mede door onze hulp en begeleiding kunnen ze terugkijken op een mooi afscheid van hun dierbare.


Meester Prinsenstraat 15, Haarsteeg | 06-25390416 | www.consolare.nl

Gerelateerde berichten

Bruisende verhalen

Vrije tijd, vervoer & vakantie

Uitwaaien en genieten aan de Zeeuwse kust

Op een unieke locatie in Zeeland, dicht bij natuurgebied de Zeepeduinen en het strand van Westerschouwen, vind je sinds circa anderhalf jaar het luxe Boutique Hotel Ter Zand. Perfect om heerlijk te genieten van alles wat de veelzijdige Zeeuwse kust te bieden heeft.

Lees verder »
Algemeen

Moederdag: de dag om moeders te eren

Moederdag is meer dan alleen een datum. Het is een speciale dag waarop we onze dankbaarheid tonen voor de kracht en het geduld van moeders. Deze dag draait om het geven van geschenken, maar vooral om het delen van woorden en tijd samen.

Lees verder »
Werk & Dienstverlening

Een goed gesprek

Misschien ken je het: de behoefte om eens een goed gesprek te hebben met iemand buiten je eigen familie- en vriendenkring. Omdat je ergens mee zit, voor een lastige keuze staat, omdat je het eens wilt hebben over iets dat je bezighoudt of waar je steeds weer tegenaan loopt.

Lees verder »
Wonen & klussen

Wil jij ook een palmboom in je tuin?

Een mooie palmboom of olijfboom kan je tuin net dat extraatje geven waar je naar op zoek bent. Helemaal als je gaat voor een prachtig exemplaar en dit op de juiste manier verzorgt. Een uitdaging waar ze bij Palm in je tuin wel raad mee weten. Eigenaren Erik en Rob Ehren vinden voor jou ongetwijfeld de boom waar jij naar op zoek bent en geven je ook nog eens uitgebreid advies over de verzorging en het onderhoud.

Lees verder »