Unieke Therapeutische Aanpak: Een Diepgaande Behandeling

Bruist > News > Ibiza Bruist > Ibiza main category > Gezond & Welzijn > Unieke Therapeutische Aanpak: Een Diepgaande Behandeling

Unieke Therapeutische Aanpak: Een Diepgaande Behandeling

Als ervaren therapeut heb ik een breed scala aan mensen behandeld, variërend van pasgeboren baby’s tot ouderen boven de 90. Elke leeftijdsgroep heeft zijn eigen uitdagingen en behoeften, en ik heb geleerd om met elk individu om te gaan met zorg en aandacht.


Een van de meest opvallende aspecten van mijn werk is mijn hands-on benadering. Terwijl bij energetisch werk vaak op afstand gewerkt word, geloof ik in de kracht van fysiek contact. Door middel van deze aanraking kan ik een diepe energetische lading bereiken die helend kan zijn voor mijn cliënten. De sfeer waarin de behandeling plaatsvindt, is van essentieel belang. Ik creëer een omgeving van rust en privacy waar mijn cliënten zich geborgen kunnen voelen. Alleen in deze diepe stilte kan ik mijn werk effectief uitvoeren, met slechts een zacht muziekje op de achtergrond om de atmosfeer te verzachten. Een typische sessie duurt ongeveer 45 tot 50 minuten hands-on werk, met een initiële intake die soms langer kan duren als er diepgaande gesprekken plaatsvinden. Ik reserveer altijd anderhalf uur voor de eerste sessie, inclusief intake en hands-on werk. Voor follow-up sessies plan ik meestal een uur, inclusief een kort gesprek voor en na de behandeling. Wat mijn aanpak echt uniek maakt, is de combinatie van verschillende technieken. Ik integreer een mix van behandelingen waaronder de unieke Atlascorrection, Craniosacraal en fasciatherapie, orgaanmassage, shiatsu. Dit maakt mijn aanpak veelzijdig en efficient bij een breed scala aan klachten: hoofd-, nek- en rugpijn, stress en burnout, slaapproblemen etc.. Ik ben waarschijnlijk de enige op het eiland die deze combinatie van behandelingen en holistische visie aanbied, waarbij ik niet alleen fysieke symptomen aanpak, maar ook de energetische en emotionele aspecten van mijn cliënten in overweging neem. Al met al is mijn benadering van therapie gebaseerd op het creëren van een diepe verbinding, waarbij ik begeleid naar welzijn en bewustwording. Mijn doel is om een veilige en ondersteunende ruimte te bieden waarin mijn cliënten zich gehoord, begrepen en verzorgd voelen. En dat, naar mijn mening, is de ware kracht van mijn werk.


Meer rust en minder stress


Atlascorrection, Craniosacral en Fasciatherapie 07800 San Carlos WhatsApp: +32476 89 15 63 www.dralion.eu

Gerelateerde berichten

Bruisende verhalen

Vrije tijd, vervoer & vakantie

Uitwaaien en genieten aan de Zeeuwse kust

Op een unieke locatie in Zeeland, dicht bij natuurgebied de Zeepeduinen en het strand van Westerschouwen, vind je sinds circa anderhalf jaar het luxe Boutique Hotel Ter Zand. Perfect om heerlijk te genieten van alles wat de veelzijdige Zeeuwse kust te bieden heeft.

Lees verder »
Algemeen

Moederdag: de dag om moeders te eren

Moederdag is meer dan alleen een datum. Het is een speciale dag waarop we onze dankbaarheid tonen voor de kracht en het geduld van moeders. Deze dag draait om het geven van geschenken, maar vooral om het delen van woorden en tijd samen.

Lees verder »
Werk & Dienstverlening

Een goed gesprek

Misschien ken je het: de behoefte om eens een goed gesprek te hebben met iemand buiten je eigen familie- en vriendenkring. Omdat je ergens mee zit, voor een lastige keuze staat, omdat je het eens wilt hebben over iets dat je bezighoudt of waar je steeds weer tegenaan loopt.

Lees verder »
Wonen & klussen

Wil jij ook een palmboom in je tuin?

Een mooie palmboom of olijfboom kan je tuin net dat extraatje geven waar je naar op zoek bent. Helemaal als je gaat voor een prachtig exemplaar en dit op de juiste manier verzorgt. Een uitdaging waar ze bij Palm in je tuin wel raad mee weten. Eigenaren Erik en Rob Ehren vinden voor jou ongetwijfeld de boom waar jij naar op zoek bent en geven je ook nog eens uitgebreid advies over de verzorging en het onderhoud.

Lees verder »