Uitvaartverzekeringen

Bruist > News > Nederland Bruist > ZUTPHEN BRUIST > Gezond & Welzijn > Uitvaartverzekeringen

Uitvaartverzekeringen

Waarschijnlijk niet het meest populaire onderwerp, maar wel heel belangrijk. Wij vragen ons al langer af waarom een uitvaart niet in de basisverzekering zit van onze ziektekosten-verzekering... Het is één ding wat we allemaal gemeen hebben: we gaan allemaal dood!


Dat klinkt natuurlijk niet leuk, maar het is de realiteit. Als we ermee te maken krijgen, zijn er ook kosten en die kosten kunnen hoog oplopen. Vaak wordt gezegd: Ik hoef niet veel, doe maar zo goedkoop mogelijk! Dat kan, maar ook dat brengt kosten met zich mee. Heb je er wel eens over nagedacht hoe een afscheid moet zijn voor de nabestaanden…..? Een goed afscheid is het begin van een rouwperiode. Goed hoeft niet duur te zijn. Ieder mens is anders en ieder mens verdient ook een waardig en mooi afscheid. Vaak kom ik bij mensen die zeggen: “Ik ben bij maatschappij X verzekerd, dus daar moet ik heen.” Dat is onzin! Je hebt altijd de mogelijkheid om te kiezen wie je als uitvaartondernemer wilt. Echter is het wel wijs van tevoren je verzekering te checken, want soms staat in de kleine letters: als je naar een andere onderneming gaat krijg je minder uitgekeerd… Maar let op! Het hoeft niet altijd goedkoper te zijn bij deze maatschappij X, want vaak krijg je nog met kosten te maken onder de noemer ‘prijscorrecties’! Belachelijk! Maar helaas waar. Maar dan is het nog aan jou wie en wat jij wilt. Wil je meer weten? Wij kunnen je helpen uitzoeken wat in ieder geval het voordeligst is. Aan jou de keuze wie je gaat begeleiden. Als je een verzekering wilt afsluiten, is misschien een kapitaalverzekering met vrije keuze een goede optie! …omdat ieder mens anders is.


Address: Ankh Uitvaartzorg | Brigitte Otte | 06-22893080 | www.ankhuitvaartzorg.nl

Gerelateerde berichten

Bruisende verhalen

Vrije tijd, vervoer & vakantie

Uitwaaien en genieten aan de Zeeuwse kust

Op een unieke locatie in Zeeland, dicht bij natuurgebied de Zeepeduinen en het strand van Westerschouwen, vind je sinds circa anderhalf jaar het luxe Boutique Hotel Ter Zand. Perfect om heerlijk te genieten van alles wat de veelzijdige Zeeuwse kust te bieden heeft.

Lees verder »
Algemeen

Moederdag: de dag om moeders te eren

Moederdag is meer dan alleen een datum. Het is een speciale dag waarop we onze dankbaarheid tonen voor de kracht en het geduld van moeders. Deze dag draait om het geven van geschenken, maar vooral om het delen van woorden en tijd samen.

Lees verder »
Werk & Dienstverlening

Een goed gesprek

Misschien ken je het: de behoefte om eens een goed gesprek te hebben met iemand buiten je eigen familie- en vriendenkring. Omdat je ergens mee zit, voor een lastige keuze staat, omdat je het eens wilt hebben over iets dat je bezighoudt of waar je steeds weer tegenaan loopt.

Lees verder »
Wonen & klussen

Wil jij ook een palmboom in je tuin?

Een mooie palmboom of olijfboom kan je tuin net dat extraatje geven waar je naar op zoek bent. Helemaal als je gaat voor een prachtig exemplaar en dit op de juiste manier verzorgt. Een uitdaging waar ze bij Palm in je tuin wel raad mee weten. Eigenaren Erik en Rob Ehren vinden voor jou ongetwijfeld de boom waar jij naar op zoek bent en geven je ook nog eens uitgebreid advies over de verzorging en het onderhoud.

Lees verder »