Tinten van de lente

Tinten van de lente

Wil jij prachtige nagels die langdurig mooi blijven? Ontdek dan de magie van gellak bij Artinails & Beauty!


Introducing the “Lace Is More” collectie voor de lente van 2024. Dit seizoen viert onze collectie de perfecte harmonie tussen alles wat zoet en opvallend is, met een kleurenpalet dat belooft je lentedagen op te fleuren gedurende het hele seizoen. Geïnspireerd door de delicate elegantie en vrouwelijkheid van kant, vangen deze tinten prachtig het samenspel tussen de zachte, luchtige essentie van de lente en de levendige, verzadigde pastelkleuren die deze collectie definiëren. Voeg een vleugje glamour toe aan je nagels met onze Gelish manicure bij ArtiNails & Beauty. Laat onze deskundige nagel-specialisten je verwennen met de zachtste tinten voor een perfecte lente-look. Maak nu een afspraak!


Kom nu langs voor de zomercollectie


Bredaseweg 94A, Tilburg | 013-5439028 info@artinails-beauty.nl | FB: Artinails-Beauty www.artinails-beauty.nl

Gerelateerde berichten

Bruisende verhalen

Vrije tijd, vervoer & vakantie

Uitwaaien en genieten aan de Zeeuwse kust

Op een unieke locatie in Zeeland, dicht bij natuurgebied de Zeepeduinen en het strand van Westerschouwen, vind je sinds circa anderhalf jaar het luxe Boutique Hotel Ter Zand. Perfect om heerlijk te genieten van alles wat de veelzijdige Zeeuwse kust te bieden heeft.

Lees verder »
Algemeen

Moederdag: de dag om moeders te eren

Moederdag is meer dan alleen een datum. Het is een speciale dag waarop we onze dankbaarheid tonen voor de kracht en het geduld van moeders. Deze dag draait om het geven van geschenken, maar vooral om het delen van woorden en tijd samen.

Lees verder »
Werk & Dienstverlening

Een goed gesprek

Misschien ken je het: de behoefte om eens een goed gesprek te hebben met iemand buiten je eigen familie- en vriendenkring. Omdat je ergens mee zit, voor een lastige keuze staat, omdat je het eens wilt hebben over iets dat je bezighoudt of waar je steeds weer tegenaan loopt.

Lees verder »
Wonen & klussen

Wil jij ook een palmboom in je tuin?

Een mooie palmboom of olijfboom kan je tuin net dat extraatje geven waar je naar op zoek bent. Helemaal als je gaat voor een prachtig exemplaar en dit op de juiste manier verzorgt. Een uitdaging waar ze bij Palm in je tuin wel raad mee weten. Eigenaren Erik en Rob Ehren vinden voor jou ongetwijfeld de boom waar jij naar op zoek bent en geven je ook nog eens uitgebreid advies over de verzorging en het onderhoud.

Lees verder »