column

Vermoeidheid

Vermoeidheid

01-10-2024

Kom je ‘s morgens moeilijk je bed uit? Zit je ‘s avonds uitgeput op de bank te zappen? Rust je niet meer uit van een vakantie? Misschien ben je je moeheid zelfs normaal gaan vinden en legt je er bij neer dat je nou eenmaal weinig energie hebt. Maar dat hoeft helemaal niet!

Het kan heel nuttig zijn om een keer te achterhalen of er verstoringen in je lichaam zitten waardoor je zo moe bent. Zo kun je een tekort hebben aan een vitamine of een mineraal, of je bloedsuiker schommelt teveel. Maar ook de nasleep van een virusinfectie of een onbalans in de darm kan jouw lichaam veel energie kosten.

Bij TiliaNatura orthomoleculaire therapie kun je verschillende tests doen om de oorzaak van jouw vermoeidheid te achterhalen. Je krijgt dan een leefstijl plan met voeding en suppletie, waarmee je snel stappen kunt maken naar herstel van jouw energie.

Gennepstraat 7, Tilburg | +31 6 14102448 www.tilianatura.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10943 - Restaurant Palace Tilburg