bruisende zaken

Gids van jouw spirituele reis

Gids van jouw spirituele reis

01-10-2024

Drie jaar geleden is Yara’s gestart als een webshop, gespecialiseerd in edelstenen en spirituele producten. Tom voelde echter dat persoonlijk advies essentieel was om mensen echt te kunnen begeleiden in hun spirituele zoektocht.

Yara’s viert feest: Op maandag 21 oktober wordt de winkel 2 jaar! Om dit met jullie te vieren hebben we een speciaal feestweekend op vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober met leuke acties en kortingen. Noteer dit alvast in je agenda!

Een fysieke winkel, waar klanten de energie van de stenen konden voelen en ervaren, was volgens hem een must. Een jaar later werd die droom werkelijkheid. Sinds afgelopen april is Yara’s verhuisd naar het Korvelplein 211 in Tilburg en sindsdien is de transformatie compleet: Yara’s is nu niet alleen een winkel, maar een volwaardig spiritueel centrum geworden. Samen met het team van Yara’s staan we klaar om je te voorzien van een deskundig advies in jouw zoektocht.

In dit spirituele centrum kunnen mensen zich verder ontwikkelen op hun persoonlijke spirituele pad. Momenteel biedt Yara’s vier verschillende cursussen aan, gegeven door erkende therapeuten en mediums. Deze cursussen variëren van het werken met edelstenen tot diepgaande spirituele technieken. Een van de populaire cursussen is “intuïtieve ontwikkeling”, waarbij de deelnemers een spirituele reis maken. Tijdens deze interactieve cursus bewandel je verschillende onderwerpen, zoals gronden, intuïtie, energieën, pendelen, transmeditatie en nog veel meer… Tom gelooft sterk in de kracht van persoonlijke aandacht en begeleiding. In de winkel wordt daarom vaak een korte reading/begeleiding aangeboden, zodat er een advies kan worden gegeven dat echt afgestemd is op de energie van de klant. Hiervoor is altijd een medium aanwezig in de winkel. Hoewel de webshop nog steeds actief is en klanten ook daar met vragen terecht kunnen, blijft het fysieke contact in de winkel onvervangbaar.

“De ervaring van het vasthouden en voelen van de producten maakt een wereld van verschil,” zegt Tom. “En als iemand op zoek is naar iets speciaals, denken we graag mee om het perfecte product te vinden.” Edelstenen zijn niet alleen een prachtige toevoeging aan je interieur, maar brengen ook harmonie in je leefomgeving. Yara’s helpt bij het vinden van een steen die zowel esthetisch als energetisch bij je past. We gaan graag voor je op pad voor iets unieks. Daarnaast biedt Yara’s persoonlijk advies en komen ze indien gewenst zelfs bij je thuis om de perfecte stenen te kiezen die in balans zijn met jouw ruimte en gezin.

Wat Yara’s volgens Tom echt uniek maakt, is het gevoel van thuiskomen dat klanten ervaren. Hij wil dat iedereen zich gezien en gehoord voelt, ongeacht wie ze zijn of wat hun budget is. Daarom biedt Yara’s spirituele producten in alle prijsklassen aan, zodat iedereen de kans krijgt om iets te vinden dat bij hen past. “Het mooiste compliment,” zegt Tom, “is wanneer klanten ons vertellen dat ze precies hebben gevonden wat ze zochten, zowel spiritueel als persoonlijk.” Yara’s is daarmee veel meer dan een winkel; het is een plek van verbinding, groei en innerlijke rust. Kom langs en voel zelf de energie bij Yara’s!

Korvelplein 211, Tilburg | 013-8893507 | info@yaras.nl | www.yaras.nl | /yaras.official | /yaras.official | We zijn de hele week geopend met uitzondering van zondag.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10884 - Schildersbedrijg Swaans