Geniet

Koffiebakkers

Koffiebakkers

01-09-2024

Bij Koffiebakkers in Goirle geniet je van een knusse, huiselijke sfeer met de lekkerste koffie volgens de lokale klanten.

Of je nu neerstrijkt op het ruime terras of binnen geniet, Koffiebakkers biedt huisgemaakte lekkernijen met lokale ingrediënten. Probeer het populaire Boerensmoske of een Club Sandwich van de lunchkaart, met vegetarische opties en dieetvriendelijke keuzes. Ontdek ook hun selectie aan cadeaus en ansichtkaarten. Met recente terrasverbeteringen en plannen voor nieuw interieurmeubilair blijft Koffiebakkers verrassen. Tip: Afhalen en bezorgen zijn ook mogelijk. Geniet van de gezelligheid en smaken van Koffiebakkers!

De Hovel 18, Goirle | 013-7370181 | www.koffiebakkers.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11029 - Sylfeet-pedicure