bruisende zaken

Ontdek onze nieuwe collectie:  Perfecte combinaties voor elke gelegenheid

Ontdek onze nieuwe collectie: Perfecte combinaties voor elke gelegenheid

01-09-2024

Bij ons draait alles om veelzijdigheid en stijl. We hebben recent een geweldige collectie binnengekregen met items die je perfect kunt combineren voor elke gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar iets chics voor een avondje uit, iets casuals voor een dagje shoppen, of een elegante outfit voor een speciale gelegenheid – bij ons vind je het allemaal!

Onze beroemde Lady’s Night is terug, en het belooft weer een onvergetelijke avond te worden! Dit gezellige evenement is dé gelegenheid om samen met vriendinnen te genieten van een avond vol mode-inspiratie en plezier. Laat je betoveren door onze modeshow, waar onze twee prachtige modellen de nieuwste looks van dit seizoen presenteren. Mis het niet!

Noteer alvast de data in je agenda: Woensdag 25 September Donderdag 31 oktober Donderdag 28 november Wil je erbij zijn? Reserveer dan snel je plekje, want vol=vol! Je kunt reserveren in de winkel, via de app of door te bellen. Mis het niet en maak je klaar voor een gezellige avond met je vriendinnen!

Tilburgseweg 57A, Goirle (NL) | +31 6 13774345 info@nektarin.nl | nektarin.goirle | nektarin.goirle

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11031 -Zuster Evie Waspik