bruisende zaken

De goedkoopste van Tilburg en omgeving!

De goedkoopste van Tilburg en omgeving!

01-09-2024

Is jouw auto aan de beurt voor een nieuwe apk? Moet er iets aan gerepareerd worden of is het weer tijd voor onderhoud? Maar wil je er niet meer dan noodzakelijk voor betalen? Maak dan een afspraak bij Cheap City Cars in Tilburg. “Want wij zijn niet alleen goed in wat we doen, in Tilburg en omgeving zijn we ook nog eens de goedkoopste”, aldus eigenaar Edwin Basters.

Onlangs vierde dit garagebedrijf zijn vijfjarige bestaan. Vijf jaar waarin Cheap City Cars is uitgegroeid van een eenmanszaak tot een zeer goedlopend bedrijf. “Als je eenmaal een keer bij ons bent geweest met je auto, dan weet je dat wij echt waar voor je geld bieden en kom je ook de volgende keer weer terug voor apk, onderhoud of reparatie.” Ze staan dan ook bijzonder goed aangeschreven op mijngarage.nl. “En ook volgens die site zijn wij eigenlijk altijd wel de goedkoopste. Zo betaal je bij ons voor een apk slechts € 40,- voor een benzineauto en € 65,- voor een dieselauto.” De prijs is dus zeer goed en hetzelfde geldt voor de kwaliteit die ze leveren. “We hebben de nodige ervaring en weten precies wat we doen. Daarnaast zijn we allround qua merken, dus kun je met vrijwel elke auto wel bij ons terecht. Bovendien doen we ons best om afspraken altijd zo snel mogelijk in te plannen, zodat je niet onnodig lang hoeft te wachten. Voor een apk kun je vaak zelfs al een dag later terecht.” Behalve voor apk, reparatie en onderhoud, kun je bij Cheap City Cars ook terecht voor de opslag van je (winter)banden. “En we starten binnenkort met nog iets nieuws. Onder de naam Cheap City Carparts gaan we ook auto- onderdelen verkopen vanuit onze garage, voor alle bekende automerken.”

Brucknerlaan 14A, Tilburg | 013 8228551 | info@cheapcitycars.nl Eigenaar: Edwin Basters | www.cheapcitycars.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10981 - Alma Forsa