bruisende zaken

Alles tegen een leuk prijsje!

Alles tegen een leuk prijsje!

01-09-2024

Mooie meubels hoeven helemaal niet zo duur te zijn. Dat blijkt wel als je een kijkje gaat nemen bij Ven-Liemde in Udenhout. “Wij bieden een mooie collectie, met de trends van nu, maar dan voor een leuk prijsje”, vertelt eigenaresse Naline van de Ven-van Liemde enthousiast. “Dat maakt het voor iedereen leuk om bij ons te komen shoppen.”

Naline opende de deuren van haar outletstore zo’n anderhalf jaar geleden. “We zitten helaas niet op de meest centrale plek, dus mensen moeten ons even weten te vinden, maar gelukkig wordt de aanloop steeds groter.” Niet zo vreemd ook, als je bedenkt dat je hier meubels van de bekendere meubelzaken koopt, maar dan tegen een outletprijs.” En heb je wat moois gezien in de collectie, maar heb je niet de mogelijkheid om de meubels zelf te vervoeren, dan regelen ze bij Ven-Liemde gewoon het transport voor je. “Onder de naam Ven-Liemde verzorgen we namelijk ook transport, dat is de afdeling van mijn man Harrie. Dus als iets bezorgd moet worden, is dat voor ons geen enkel probleem.” Behalve voor meubels kun je bij Ven-Liemde ook terecht voor een leuk assortiment aan woonaccessoires, zoals glasschilderijen en My Flame (biologische) kaarsen. “Een aanbod wat ik steeds verder hoop uit te breiden met nieuwe mooie spullen voor in en om het huis en leuke gifts die je ook aan anderen als mooi cadeau kunt geven.” Ben je benieuwd naar de collectie van Ven-Liemde? Ze zijn op maandag, dinsdag en donderdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur. Is het voor jou niet mogelijk om binnen deze openingstijden langs te komen, dan is het ook mogelijk om een afspraak te maken. Daarin zijn wij heel flexibel!” Overigens kun je de collectie ook gewoon online bekijken en meteen bestellen in de webshop. “Houd die vooral in de gaten, want onze collectie is altijd in beweging!”

Kreitenmolenstraat 55B, Udenhout 06-45959086 Eigenaar: Naline van de Ven-van Liemde www.ven-liemde.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11029 - Sylfeet-pedicure