Schoonheidssalon Juna Beauty

Bruist > News > België Bruist > Kapellen Bruist > Mode & Beauty > Schoonheidssalon Juna Beauty

Schoonheidssalon Juna Beauty

Bij Juna Beauty worden diverse behandelingen aangeboden, elk gericht op specifieke behoeften en verschillende huidtypes.


Binnenkort een feestje en graag direct resultaat? Kies dan voor de Hydra Glow behandeling, dit is een verfrissende gezichtsbehandeling voor een direct zichtbare glow, hydratatie en vitaliteit. Dankzij de unieke combinatie van melkzuur samen met een hoge concentratie hyaluronzuur, biedt deze facial een direct hydraterende werking en een gezonde, frisse uitstraling. Mag het iets intensiever zijn? Kies dan de Sublime Skin Pro Lift behandeling, met een innovatief peel-off masker of de Bright Facial, voor een onmiddellijk stralende en egale huidteint. Naast de basis gelaatsverzorgingen worden er ook fruitzuur behandelingen aangeboden. Deze verzorging is ideaal om uw huid terug te laten stralen. Dankzij deze intensieve peeling wordt cel vernieuwing gestimuleerd en dat zorgt voor een stralende teint. Gloednieuw is de Teenage Beauty behandeling: speciaal voor jongeren met een onzuivere (acne)huid, met als doel de tiener meer inzicht en zekerheid te geven over huidverzorging. Ook super leuk om cadeau te geven. Veel liefs en hopelijk tot snel, Nathalie


Volg ons ook op Instagram en Facebook voor leuke acties of bezoek onze website www.juna-beauty.be voor meer info.


Sparrenlaan 5, 2950 Kapellen | +32 (0)472 545 464 | nathalie@juna-beauty.be | www.juna-beauty.be

Gerelateerde berichten

Bruisende verhalen

Vrije tijd, vervoer & vakantie

Uitwaaien en genieten aan de Zeeuwse kust

Op een unieke locatie in Zeeland, dicht bij natuurgebied de Zeepeduinen en het strand van Westerschouwen, vind je sinds circa anderhalf jaar het luxe Boutique Hotel Ter Zand. Perfect om heerlijk te genieten van alles wat de veelzijdige Zeeuwse kust te bieden heeft.

Lees verder »
Algemeen

Moederdag: de dag om moeders te eren

Moederdag is meer dan alleen een datum. Het is een speciale dag waarop we onze dankbaarheid tonen voor de kracht en het geduld van moeders. Deze dag draait om het geven van geschenken, maar vooral om het delen van woorden en tijd samen.

Lees verder »
Werk & Dienstverlening

Een goed gesprek

Misschien ken je het: de behoefte om eens een goed gesprek te hebben met iemand buiten je eigen familie- en vriendenkring. Omdat je ergens mee zit, voor een lastige keuze staat, omdat je het eens wilt hebben over iets dat je bezighoudt of waar je steeds weer tegenaan loopt.

Lees verder »
Wonen & klussen

Wil jij ook een palmboom in je tuin?

Een mooie palmboom of olijfboom kan je tuin net dat extraatje geven waar je naar op zoek bent. Helemaal als je gaat voor een prachtig exemplaar en dit op de juiste manier verzorgt. Een uitdaging waar ze bij Palm in je tuin wel raad mee weten. Eigenaren Erik en Rob Ehren vinden voor jou ongetwijfeld de boom waar jij naar op zoek bent en geven je ook nog eens uitgebreid advies over de verzorging en het onderhoud.

Lees verder »