Samen Genieten bij Walhout

Bruist > News > Nederland Bruist > TILBURG BRUIST > Eten & drinken > Samen Genieten bij Walhout

Samen Genieten bij Walhout

Walhout, een moderne zaak, maar toch lekker huiselijk. Wij serveren een heerlijke lunch. Tegen de avond schuif je er aan voor een goede borrel of een heerlijk diner én natuurlijk voor onze eigenzinnige cocktails!

Kom genieten van onze nieuwe menukaart met een ruim aanbod aan verschillende soorten bites.Reserveer en kom genieten van de heerlijke sfeer! Wij willen iedereen welkom heten. Mocht er nou geen plaats vrij zijn, niet getreurd! Neem alvast een lekker bakje koffie, een mooi glas bier of een van onze heerlijke wijnen aan de bar. Zo kunt u vast lekker mee genieten van de heerlijke sfeer bij ons in de zaak! Reserveren kan op het telefoonnummer: 013-7855095 of via e-mail: info@walhoutgoirle.nl


Address: Kloosterstraat 4, Goirle 013-7855095 | info@walhoutgoirle.nl www.walhoutgoirle.nl

Gerelateerde berichten

Bruisende verhalen

Vrije tijd, vervoer & vakantie

Uitwaaien en genieten aan de Zeeuwse kust

Op een unieke locatie in Zeeland, dicht bij natuurgebied de Zeepeduinen en het strand van Westerschouwen, vind je sinds circa anderhalf jaar het luxe Boutique Hotel Ter Zand. Perfect om heerlijk te genieten van alles wat de veelzijdige Zeeuwse kust te bieden heeft.

Lees verder »
Algemeen

Moederdag: de dag om moeders te eren

Moederdag is meer dan alleen een datum. Het is een speciale dag waarop we onze dankbaarheid tonen voor de kracht en het geduld van moeders. Deze dag draait om het geven van geschenken, maar vooral om het delen van woorden en tijd samen.

Lees verder »
Werk & Dienstverlening

Een goed gesprek

Misschien ken je het: de behoefte om eens een goed gesprek te hebben met iemand buiten je eigen familie- en vriendenkring. Omdat je ergens mee zit, voor een lastige keuze staat, omdat je het eens wilt hebben over iets dat je bezighoudt of waar je steeds weer tegenaan loopt.

Lees verder »
Wonen & klussen

Wil jij ook een palmboom in je tuin?

Een mooie palmboom of olijfboom kan je tuin net dat extraatje geven waar je naar op zoek bent. Helemaal als je gaat voor een prachtig exemplaar en dit op de juiste manier verzorgt. Een uitdaging waar ze bij Palm in je tuin wel raad mee weten. Eigenaren Erik en Rob Ehren vinden voor jou ongetwijfeld de boom waar jij naar op zoek bent en geven je ook nog eens uitgebreid advies over de verzorging en het onderhoud.

Lees verder »