Salon Flor en ZENZ: Samen sterk voor schoonheid en duurzaamheid

Bruist > News > Nederland Bruist > NIJMEGEN BRUIST > Mode & Beauty > Salon Flor en ZENZ: Samen sterk voor schoonheid en duurzaamheid

Salon Flor en ZENZ: Samen sterk voor schoonheid en duurzaamheid

Salon Flor, gevestigd in het hart van Nijmegen, en ZENZ Organic Products, een vooraanstaand merk in haar- en huidverzorging, vormen samen een krachtige alliantie in de schoonheidsindustrie. Deze samenwerking is gebaseerd op een gedeelde visie voor niet alleen het creëren van mooi en gezond haar, maar ook voor het bevorderen van een duurzamere en milieuvriendelijkere wereld.


Over ZENZ Organic ZENZ Organic is een toonaangevend Deens beautymerk dat zich volledig inzet voor een gezondere en duurzamere toekomst van de beauty-industrie. Ze zijn trots op hun ontwikkeling van exclusieve haar- en huidverzorgingsproducten die jouw gezondheid en het welzijn van onze planeet vooropstellen. De producten van ZENZ bevatten actieve, natuurlijke en gecertificeerd biologische ingrediënten, waarvan het merendeel in Denemarken wordt geproduceerd. Ze kiezen bewust voor verpakkingen gemaakt van gerecycled plastic, als deel van onze toewijding aan een duurzamere wereld. Look Good Ontwikkeld door professionele kappers, geven de ZENZ Organic Products gezondheid en duurzaamheid de hoogste prioriteit, zonder in te boeten aan de kwaliteit die je van ons verwacht. Laat je inspireren door onze multifunctionele producten die je creativiteit aanwakkeren en je in staat stellen professionele resultaten te behalen. Dankzij de hoge concentratie van actieve ingrediënten volstaat al een kleine hoeveelheid voor een fantastisch resultaat. ZENZ neemt verantwoordelijkheid Bij ZENZ Organic Products ligt onze passie in schoonheid, met de belofte om altijd een stap verder te gaan. We streven ernaar bij te dragen aan een gezondere en duurzamere schoonheidsindustrie.


In De Betouwstraat 18, Nijmegen | 024-3888322 | salonflornijmegen | www.salonflor.nl

Gerelateerde berichten

Bruisende verhalen

Vrije tijd, vervoer & vakantie

Uitwaaien en genieten aan de Zeeuwse kust

Op een unieke locatie in Zeeland, dicht bij natuurgebied de Zeepeduinen en het strand van Westerschouwen, vind je sinds circa anderhalf jaar het luxe Boutique Hotel Ter Zand. Perfect om heerlijk te genieten van alles wat de veelzijdige Zeeuwse kust te bieden heeft.

Lees verder »
Algemeen

Moederdag: de dag om moeders te eren

Moederdag is meer dan alleen een datum. Het is een speciale dag waarop we onze dankbaarheid tonen voor de kracht en het geduld van moeders. Deze dag draait om het geven van geschenken, maar vooral om het delen van woorden en tijd samen.

Lees verder »
Werk & Dienstverlening

Een goed gesprek

Misschien ken je het: de behoefte om eens een goed gesprek te hebben met iemand buiten je eigen familie- en vriendenkring. Omdat je ergens mee zit, voor een lastige keuze staat, omdat je het eens wilt hebben over iets dat je bezighoudt of waar je steeds weer tegenaan loopt.

Lees verder »
Wonen & klussen

Wil jij ook een palmboom in je tuin?

Een mooie palmboom of olijfboom kan je tuin net dat extraatje geven waar je naar op zoek bent. Helemaal als je gaat voor een prachtig exemplaar en dit op de juiste manier verzorgt. Een uitdaging waar ze bij Palm in je tuin wel raad mee weten. Eigenaren Erik en Rob Ehren vinden voor jou ongetwijfeld de boom waar jij naar op zoek bent en geven je ook nog eens uitgebreid advies over de verzorging en het onderhoud.

Lees verder »