bruisende zaken

De Meest Bruisende Busjes staan in Rotterdam

De Meest Bruisende Busjes staan in Rotterdam

01-11-2021

De decembermaand komt er aan. En laten we dit jaar alsjeblieft met iets meer hoop strooien. Met iets meer compassie voor jezelf. Gun jezelf daarom deze december een welverdiende winterbreak.

Een busje huren in Rotterdam staat overigens ook gelijk aan impact maken.

Bijvoorbeeld een lang weekend Ardennen of een toffe Europese stedentrip met Oud & Nieuw. Geen vliegvakantie maar juist een keer avontuurlijk: met een bruisend busje. En de beste? Die staan in Rotterdam.

Een busje huren in Rotterdam staat overigens ook gelijk aan impact maken. Helemaal wanneer het een deelauto is. Autodelen is een bekend concept waarbij je een auto niet huurt van een maatschappij maar gewoon van mede-Rotterdammers.

En dat is top voor het klimaat. Eén deelauto is namelijk goed voor 10 auto’s op de weg. Dat betekent dat als we massaal onze auto’s en busjes zouden delen, files al snel verleden tijd zijn. En wat te denken van de extra ruimte in je stad en de afname in CO2 emissies.

Maar een busje huren is normaal niet zo eenvoudig (of goedkoop). Sterker nog, een busje huren bij verhuurmaatschappijen is duur. Er zijn vaak allerlei verborgen kosten, flinke borgsommen, of strenge schadevoorwaarden.

Dat moet beter kunnen toch?

Daarom is er SnappCar. Huren via dit deelautoplatform is voordeliger dan bij traditionele verhuurmaatschappijen, je bent volledig verzekerd en het is een mooie manier om andere Rotterdammers te leren kennen.

Naast vakantiebusjes vind je hier ook allerlei andere soorten auto’s: gezinsauto’s, cabrio’s, sportwagens, Tesla’s, oldtimers, verhuisbusjes en meer. Deze deelauto’s zijn gewoon van andere Rotterdammers bij jou in de buurt.

Je maakt binnen een paar seconden een profiel aan via de app of desktop en je kunt direct een deelauto zoeken en huren. Dus wil je een auto huren in Rotterdam? Kies deze winter dan voor een auto bij SnappCar. Volledig verzekerd, snel, klimaatbewust, en de leukste trip die je jezelf nu kunt gunnen. 

Boek vandaag nog een busje voor je winterbreak.

Eén deelauto is namelijk goed voor 10 auto’s op de weg.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV