bruisende zaken

Whoops twintig jaar

Whoops twintig jaar

01-11-2021

Er is een nieuwe fase aangebroken. Een nieuwe wereld, een nieuwe maatschappij, een nieuw tijdperk.

Altijd samenwerken, altijd samen genieten van ons leven. Sociaal, maatschappelijk, economisch en artistiek. Verantwoord met elkaar mooi zijn, van binnen en van buiten.

Ik hoop dat mijn bijdrage hieraan RUST & KRACHT mag zijn. Vertrouwen in de mens en respect voor elkaar op welke afstand dan ook. In GEZONDHEID en met elkaar.

Ik leef, beweeg en adem Rotterdam.

De stad die mij inspireert door de dynamiek en diversiteit aan mensen, culturen en alle soorten haar.

Onze multiculturele klantenkring eist van ons excellentie in haarstyling. Ik ben gek op kleur en gek op mensen. Het kappersvak stroomt door mijn aderen. Met liefde, passie en toewijding sta ik hier en ben ik er voor jou om je te adviseren en de mooiste kapsels te creëren. We zijn 7 dagen per week open. Dit is Rotterdam.

Whoops in de Stad.

Wat we vandaag mooi vinden, kan morgen ECHT anders zijn. Ons team is constant in beweging, volgt én creëert veranderingen. Daarom is Whoops lid van Het Spectrum (een onafhankelijke kring van haarkleurspecialisten). Wij volgen de beurzen en shows in binnen- én buitenland en ontwerpen eigen collecties.

Betlem Taravilla (Art director Whoops)

ONTDEK OWAY biologisch & biodynamischONTDEK OWAY biologisch & biodynamisch

Groenendaal 495, Rotterdam | 010-4119911 | info@whoopskappers.nl | www.whoopskappers.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV