bruisende zaken column

Glow Hair Studio  laat je stralen

Glow Hair Studio laat je stralen

01-09-2024

Toen Lisa de Groot en Welmoed Ponten de kans kregen om de kapsalon waar zij werkten over te nemen, grepen ze die met beide handen aan. Nu, twee jaar later, heeft Glow Hair Studio een vaste klantenkring opgebouwd. Het team is inmiddels uitgebreid met een nieuwe haarstylist, die er net als haar collega’s naar streeft om het beste uit jouw haar te halen.

“We verhuren stoelen aan zelfstandige haarstylisten die de visie delen waar wij voor staan”, vertellen Lisa en Welmoed. “We vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor een persoonlijk adviesgesprek. We hebben de juiste kennis in huis qua techniek maar ook qua trends om jou te helpen de beste keuze te maken als het gaat om jouw coupe. Goede relaties zorgen voor hoge kwaliteit. We houden van onze klanten en streven naar een persoonlijke behandeling op maat.

Kleuren als specialisatie

Kleuren (waaronder ook highlights/balayage) is de specialisatie van Glow Hair Studio. Welmoed: “Veel klanten komen daarvoor speciaal naar onze salon. We volgen regelmatig cursussen en trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en verschillende vaardigheden.”

Kwaliteit van het haar voorop

“Diverse treatments, waaronder een keratine treatment, behoren eveneens tot de mogelijkheden”, vult Lisa aan. “Gezond, kwalitatief goed haar staat voor ons voorop. Om die reden gebruiken we de milde, natuurlijke producten van Kevin. Murphy en The Insiders. We geven mensen bovendien een eerlijk advies over hoe ze thuis het beste hun haar kunnen verzorgen.”

Een momentje voor jezelf

De gezellige, huiselijke sfeer is kenmerkend voor Glow Hair studio, zo benadrukken beide dames. “We bieden je een relaxed momentje voor jezelf, het gaat om de beleving.”

Een bezoek aan Glow Hair Studio is een beleving. Wij vinden het belangrijk dat je een moment hebt voor jezelf. Een persoonlijk adviesgesprek is voor ons de basis, zo kunnen wij een look creëren die het beste bij jou past.

Wij verwelkomen je graag bij Glow Hair Studio in Den Bosch!

Vughterstraat 72, Den Bosch 06-83607768 | info@glowhairstudio.nl www.glowhairstudio.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).