Rosmalen Bruist

Bruist > Rosmalen Bruist

Edities mei 2024

Bekijk alle bruisende verhalen in onze vorige editie van mei.

Edities april 2024

Bekijk alle bruisende verhalen in onze vorige editie van april.

Edities maart 2024

Bekijk alle bruisende verhalen in onze vorige editie van maart.

Edities februari 2024

Bekijk alle bruisende verhalen in onze vorige editie van februari.

Rubrieken

Waar ben je naar op zoek?

Klanten uitgelicht

Neem een kijkje binnen deze bedrijven

NEWPOST!!!!!!!

solvadmin
Meest bekeken

Bruisende verhalen

Bewonder

Festivals

Mei is onmiskenbaar de maand waarin Europa’s festivalhart sneller begint te kloppen. Met de lente in volle bloei en de zomer op de loer, openen Nederland, België, Ibiza en de Costa del Sol hun deuren voor enkele van de meest iconische festivals. Deze evenementen, elk met een unieke karakter, trekken bezoekers van over de hele wereld aan en beloven onvergetelijke ervaringen.

Lees verder »
Gezond & Welzijn

Chronische pijnzorg, met persoonlijke aandacht!

Maar liefst één op de vijf Nederlanders heeft last van chronische pijn; van hoofd- en aangezichtspijn tot lage rugpijn en pijn na een operatie. Je zou denken dat de zorg dan ook goed geregeld is, maar dat is helaas niet altijd het geval. Chronische pijnzorg is in ons land behoorlijk gefragmenteerd. Behandelingen van de huisarts, medisch specialist en fysio- of manueel therapeut zijn vaak onvoldoende op elkaar afgestemd en de wachttijden zijn lang. Vanuit de overtuiging dat dit beter kan, is Melius Klinieken opgericht, een centrum voor geïntegreerde pijnzorg met inmiddels drie vestigingen in Brabant en Zeeland.

Lees verder »
Vrije tijd, vervoer & vakantie

Winter- wonderland

Op dit moment kijken we vooral uit naar het mooie weer en de zomervakantie. Ook al lijkt de winter het nu nog ver, dit is wel de periode waarin klanten al na gaan denken over een eventuele vakantie tijdens de wintermaanden. Populair zijn uiteraard de wintersportgebieden en de zonbestemmingen. Maar heb je al eens gedacht aan een wintersafari in het uiterste noorden van Europa?

Lees verder »
Alle verhalen in Rosmalen

Rosmalen: gezellige gemeenschap met groene parken en bruisende culturele evenementen.

Rosmalen, prachtig gelegen in de provincie Noord-Brabant, is een levendige plaats die naadloos de charme van een dorp combineert met de moderne voorzieningen van een stad. Als onderdeel van de gemeente ‘s-Hertogenbosch, biedt Rosmalen een unieke woonervaring die zowel gezinnen als professionals aantrekt. De plaats kent een rijke geschiedenis en een actieve gemeenschap, waardoor het een geliefde bestemming is voor bewoners en bezoekers.

 

In het hart van Rosmalen vind je een sfeervolle en functionele dorpskern, met een breed scala aan winkels, gezellige cafés en uitnodigende restaurants. Deze centrale hub is het toneel van jaarlijks terugkerende evenementen zoals de populaire jaarmarkt en diverse culturele festivals, die niet alleen de lokale gemeenschap samenbrengen maar ook bezoekers van ver daarbuiten aantrekken.

 

Cultuurliefhebbers komen in Rosmalen volop aan hun trekken. Perron-3, een multifunctioneel theater en cultureel centrum, staat centraal in het culturele leven van de gemeente. Het biedt een uitgebreid programma aan voorstellingen, workshops en activiteiten, waardoor het een cruciaal platform is voor lokale kunstenaars en performers om hun talenten te etaleren.

 

Voor natuurliefhebbers en recreanten biedt Rosmalen en de omringende natuur uitstekende mogelijkheden. De IJzeren Vrouw, een groot park met een waterplas, is ideaal voor wandelingen en fietstochten, terwijl de uitgestrekte polders en het groene landschap rondom de stad perfect zijn voor langere natuurwandelingen en fietstochten.

 

Sport speelt een belangrijke rol in Rosmalen, met uitstekende sportfaciliteiten en clubs voor onder andere voetbal, hockey, en tennis. Het jaarlijkse Libéma Open tennistoernooi trekt internationale aandacht en versterkt de sportieve reputatie van de stad.

 

Rosmalen is een gemeenschap waar traditie en moderniteit samenkomen, waardoor het een ideale plek is om te wonen en te bezoeken. Met zijn rijke culturele aanbod, bruisende evenementen en prachtige natuurlijke omgeving, biedt Rosmalen een aantrekkelijke mix van levenskwaliteit en levendigheid, die het onderscheidt als een toplocatie in Noord-Brabant.