bruisende zaken

Timmers MediCare voor kennis en kwaliteit

Timmers MediCare voor kennis en kwaliteit

01-10-2022

Net buiten het historische centrum van Roosendaal vind je de uitgebreide zorgwinkel Timmers MediCare. De zorgwinkel richt zich vooral op mobiliteitshulpmiddelen en zit- en ligcomfort. Rollators, rolstoelen, matrassen en sta-op-stoelen behoren tot het assortiment. Naast de zorgwinkel is Timmers MediCare ook een groothandel voor zorginstellingen.

De kracht van de zorgwinkel en groothandel zit hem vooral in de kleinschalige bedrijfsopzet, aldus Corina Dam. Als een ware duizendpoot adviseert ze klanten in de winkel, onderhoudt ze het contact met leveranciers en zorginstellen, beantwoordt ze telefonische vragen, regelt ze de marketing en beheert ze de voorraden. Collega en eigenaar, Rolf Timmers is verantwoordelijk voor de buitendienst (thuisadvies en kleine woningaanpassingen) en Willem bezorgt de bestellingen. “Doordat we een klein bedrijf zijn, hebben we korte lijntjes”, vertelt Corina. “Als een klant ons belt, hebben ze meteen iemand aan de telefoon. Door onze ruime ervaring met en grote kennis van de producten kunnen we vaak aan de telefoon al een goed advies geven. En is er een spoedbestelling? Dan komen wij meteen!”

Advies aan huis

Naast de winkel en de groothandel heeft Timmers MediCare ook een eigen werkplaats voor reparaties. “Maar we geven ook advies aan huis”, vertelt Rolf. “Hiervoor werken we samen met een aantal ergotherapeuten uit de regio. En we doen zelf kleine woningaanpassingen, zoals het plaatsen van drempelhulpen, wandbeugels en douchezitjes.” Door de coronapandemie heeft het bedrijf nog meer de focus gelegd op het thuisadvies. “Ondanks dat we een essentiële winkel zijn, bleven klanten toch meer thuis, dus werd het zaak meer in te gaan zetten op advies aan huis”, legt Rolf uit.

Enorm gegroeid

“De laatste jaren zijn wij enorm gegroeid. Zowel particuliere klanten als zorginstellingen weten ons steeds beter te vinden”, meent Corina. De groei is zelfs zo groot, dat Timmers MediCare weer op zoek is naar een nieuwe collega. Zo kunnen Rolf en Corina zich meer focussen op de adviezen aan huis en de groothandel. “We hopen hiermee een stap te maken, zonder de kleinschaligheid te verlaten.”

Wil jij ons team komen versterken? Kijk op onze website voor de vacature.

Timmers Medicare BV | Kade 51, Roosendaal | 0165-560609 | info@timmersmedicare.nl | www.timmersmedicare.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08074 - Boxspring Etten-Leur