Room Mate Aitana

Bruist > News > Nederland Bruist > Amsterdam Bruist > Stop > Room Mate Aitana

Room Mate Aitana

Room Mate Aitana, een designhotel dat betaalbare luxe belichaamt, verwelkomt gasten met ruime en stijlvolle kamers doordrenkt met comfort.


De kernwaarden die Room Mate omarmt, omvatten een heerlijk comfortabel bed, een uitstekende douche, een smakelijk ontbijt tot 12:00 uur, gratis wifi en vooral: plezier! Het hotel biedt een unieke combinatie van moderne esthetiek en betaalbare verfijning. Gasten kunnen zich verheugen op een verblijf waarbij niet alleen aan praktisch comfort wordt gedacht, maar waar ook het genot van een heerlijk ontbijt en de vreugde van een bruisende sfeer tot de kern van de ervaring behoren. Room Mate Aitana staat garant voor een betaalbare dosis luxe met een eigenzinnige twist


IJdock 6, Amsterdam | www.room-matehotels.com

Gerelateerde berichten

Bruisende verhalen

Vrije tijd, vervoer & vakantie

Uitwaaien en genieten aan de Zeeuwse kust

Op een unieke locatie in Zeeland, dicht bij natuurgebied de Zeepeduinen en het strand van Westerschouwen, vind je sinds circa anderhalf jaar het luxe Boutique Hotel Ter Zand. Perfect om heerlijk te genieten van alles wat de veelzijdige Zeeuwse kust te bieden heeft.

Lees verder »
Algemeen

Moederdag: de dag om moeders te eren

Moederdag is meer dan alleen een datum. Het is een speciale dag waarop we onze dankbaarheid tonen voor de kracht en het geduld van moeders. Deze dag draait om het geven van geschenken, maar vooral om het delen van woorden en tijd samen.

Lees verder »
Werk & Dienstverlening

Een goed gesprek

Misschien ken je het: de behoefte om eens een goed gesprek te hebben met iemand buiten je eigen familie- en vriendenkring. Omdat je ergens mee zit, voor een lastige keuze staat, omdat je het eens wilt hebben over iets dat je bezighoudt of waar je steeds weer tegenaan loopt.

Lees verder »
Wonen & klussen

Wil jij ook een palmboom in je tuin?

Een mooie palmboom of olijfboom kan je tuin net dat extraatje geven waar je naar op zoek bent. Helemaal als je gaat voor een prachtig exemplaar en dit op de juiste manier verzorgt. Een uitdaging waar ze bij Palm in je tuin wel raad mee weten. Eigenaren Erik en Rob Ehren vinden voor jou ongetwijfeld de boom waar jij naar op zoek bent en geven je ook nog eens uitgebreid advies over de verzorging en het onderhoud.

Lees verder »