Restaurante Oli Beach

Bruist > News > Ibiza Bruist > Ibiza main category > Eten & drinken > Restaurante Oli Beach

Restaurante Oli Beach

an de boulevard van Figueretas vind je Restaurante Oli Beach.


Hier ben je van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat welkom om te genieten van een ontbijt, lunch of diner – of gewoon alleen een drankje – met een fantastisch uitzicht op zee. Tip: probeer hier zeker eens de daghap! Elke dag van de week wordt er iets anders geserveerd tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Is de daghap toch niet helemaal waar je zin in hebt? Er staat gelukkig nog veel meer lekkers op de uitgebreide menukaart.


Passeig ses Pitiüses, 28, 07800 Eivissa, Illes Balears | +34 971 30 19 25

Gerelateerde berichten

Bruisende verhalen

Vrije tijd, vervoer & vakantie

Uitwaaien en genieten aan de Zeeuwse kust

Op een unieke locatie in Zeeland, dicht bij natuurgebied de Zeepeduinen en het strand van Westerschouwen, vind je sinds circa anderhalf jaar het luxe Boutique Hotel Ter Zand. Perfect om heerlijk te genieten van alles wat de veelzijdige Zeeuwse kust te bieden heeft.

Lees verder »
Algemeen

Moederdag: de dag om moeders te eren

Moederdag is meer dan alleen een datum. Het is een speciale dag waarop we onze dankbaarheid tonen voor de kracht en het geduld van moeders. Deze dag draait om het geven van geschenken, maar vooral om het delen van woorden en tijd samen.

Lees verder »
Werk & Dienstverlening

Een goed gesprek

Misschien ken je het: de behoefte om eens een goed gesprek te hebben met iemand buiten je eigen familie- en vriendenkring. Omdat je ergens mee zit, voor een lastige keuze staat, omdat je het eens wilt hebben over iets dat je bezighoudt of waar je steeds weer tegenaan loopt.

Lees verder »
Wonen & klussen

Wil jij ook een palmboom in je tuin?

Een mooie palmboom of olijfboom kan je tuin net dat extraatje geven waar je naar op zoek bent. Helemaal als je gaat voor een prachtig exemplaar en dit op de juiste manier verzorgt. Een uitdaging waar ze bij Palm in je tuin wel raad mee weten. Eigenaren Erik en Rob Ehren vinden voor jou ongetwijfeld de boom waar jij naar op zoek bent en geven je ook nog eens uitgebreid advies over de verzorging en het onderhoud.

Lees verder »