Raamdecoratie die past bij jouw smaak en interieur

Bruist > News > Nederland Bruist > ZUTPHEN BRUIST > Gezond & Welzijn > Raamdecoratie die past bij jouw smaak en interieur

Raamdecoratie die past bij jouw smaak en interieur

Raambekleding is het visitekaartje van jouw woonstijl van buitenaf en eenmaal binnen is niets zo bepalend voor de eenheid van jouw interieur. Het is daarom zeker geen gek idee om eens te kijken naar nieuwe trends voor het raam. Tien tegen één dat je nieuwe mogelijkheden ziet.

Smaak bepaalt wat jij koopt. Maar functie bepaalt hoe gelukkig je ervan wordt… Wat zoek jij? Hier vind je wat alternatieve opties voor jouw raamwensen. Combineren mag!

Raambekleding tegen inkijk

Vitrage heeft plaatsgemaakt voor moderne inbetweens. Ook een blijvertje zijn plissés of dupligordijnen die je gedeeltelijk kunt openen of sluiten. Het duo rolgordijn is een praktische alles-in-één oplossing.

Verduisterend of zonwerend

Vroeger moest je aan de dikke, donkere of gevoerde gordijnen voor verduistering. Dat kan nog steeds, maar tegenwoordig zijn er ook lichte (in het raam vallende) opties die verduisteren.

Stoffen met wat extra’s

Van stof kun je alle soorten gordijnen laten maken. Er zijn tegenwoordig ook warmte en/of koude werende stoffen. Met Decokay Mari Frunt op weg naar je droomhuis!


Creëer sfeer en privacy met op maat gemaakte RAAMDECORATIE


Address: Graafsebaan 7, Rosmalen 073-5213980 winkel@marifrunt.n facebook: @marifrunt www.decokaymarifrunt.nl

Gerelateerde berichten

Bruisende verhalen

Vrije tijd, vervoer & vakantie

Uitwaaien en genieten aan de Zeeuwse kust

Op een unieke locatie in Zeeland, dicht bij natuurgebied de Zeepeduinen en het strand van Westerschouwen, vind je sinds circa anderhalf jaar het luxe Boutique Hotel Ter Zand. Perfect om heerlijk te genieten van alles wat de veelzijdige Zeeuwse kust te bieden heeft.

Lees verder »
Algemeen

Moederdag: de dag om moeders te eren

Moederdag is meer dan alleen een datum. Het is een speciale dag waarop we onze dankbaarheid tonen voor de kracht en het geduld van moeders. Deze dag draait om het geven van geschenken, maar vooral om het delen van woorden en tijd samen.

Lees verder »
Werk & Dienstverlening

Een goed gesprek

Misschien ken je het: de behoefte om eens een goed gesprek te hebben met iemand buiten je eigen familie- en vriendenkring. Omdat je ergens mee zit, voor een lastige keuze staat, omdat je het eens wilt hebben over iets dat je bezighoudt of waar je steeds weer tegenaan loopt.

Lees verder »
Wonen & klussen

Wil jij ook een palmboom in je tuin?

Een mooie palmboom of olijfboom kan je tuin net dat extraatje geven waar je naar op zoek bent. Helemaal als je gaat voor een prachtig exemplaar en dit op de juiste manier verzorgt. Een uitdaging waar ze bij Palm in je tuin wel raad mee weten. Eigenaren Erik en Rob Ehren vinden voor jou ongetwijfeld de boom waar jij naar op zoek bent en geven je ook nog eens uitgebreid advies over de verzorging en het onderhoud.

Lees verder »